LOVE

Pécsi Il­dikó val­lo­mása: ki­de­rült, mi tartja élet­ben őt

A Kos­suth-díjas szí­nésznő egy per­cet sem tudna élni imá­dott férje nél­kül, aki­vel ja­nu­ár­ban ün­ne­pel­ték az arany­la­ko­dal­mu­kat.
  • Szerző: ripost

Képtelen lenne a férje nélkül élni Pécsi Ildikó! A Kossuth-díjas színésznőnek legnagyobb támasza Szűcs Lajos, olimpiai bajnok futballista, akivel immáron fél évszázada jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Fotó: Szabolcs László
EZT OLVASTAD MÁR?

Ildikó állítja, az elmúlt évtizedek során senki nem tudott közéjük férkőzni, jóllehet, mindkettőjükért egy ország rajongott.

"Focistafeleségként gyakran csak a tévében láttam a férjemet, éppen ezért egy meccsét sem hagytam ki, epekedve vártam a közvetítést, aminek a vége egyet jelentett azzal, hogy hamarosan újra találkozhatok a szerelmemmel. Amint leszállt a repülője, én ott vártam őt egy bőrönddel, amiben tiszta ruhák voltak neki a következő bajnokságra. Rendkívül büszke voltam, hogy egy olimpiai sportoló a párom, és engem választott, miközben nők ezrei rajongták körül. Egyébként soha egyikünk sem volt féltékeny a másikra, megbíztunk egymásban és a környezetünkben, akik pontosan tudták, hogy minket Isten is egymásnak teremtett" - mondta el a Borsnak a színésznő, aki úgy érzi, képtelen lenne a férje nélkül élni.

"Noha kezdetben akadt, aki a korkülönbség miatt nem jósolt túl hosszú életet a kapcsolatunknak, de én mindig is tudtam, hogy egyszer, ha eljön a búcsú ideje, hálás leszek még, hogy idősebb vagyok az én édes jó Lajosomnál. Mert egy biztos: egy percet sem tudnék élni nélküle!" - jelentette ki.