SZTÁRDZSÚSZ

Be­telt a pohár: Pécsi Il­dikó fel­je­len­tette a rend­őr­sé­gen az uno­ká­ját

Újabb fe­je­ze­té­hez ér­ke­zett Pécsi Il­dikó csa­ládi drá­mája! A nagy­mama meg­elé­gelte, hogy az uno­kája to­vábbra is tré­fát űz vele és a ki­la­kol­ta­tás el­le­nére két­szer is vissza­köl­tö­zött az im­po­záns ró­zsa­dombi in­gat­lanba.
  • Szerző: Doris

Bár Pécsi Ildikó néhány napja megtörten azt nyilatkozta a Borsnak, hogy nincs ereje tovább harcolni az unokájával, azóta összeszedte magát.

Fotó: Szabolcs László

Belátta, csak úgy rakhatja ki végleg Csabikát a budai lakásból, ha a rendőrséghez fordul, és néhány napja be is adta a szükséges papírokat. A vád: magánlaksértés.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ifjabb Szűcs Csabának ugyanis semmi joga nem lenne birtokba venni az ingatlant, még akkor sem, ha a környéken mindenki ismeri és szereti. A lakás egyértelműen a Kossuth-díjas színésznő tulajdona, szabadon rendelkezhet felette. Május 7-én már úgy is tűnt, hogy lezárul az évek óta zajló ingatlanvita. Ekkor ugyanis rendőrök és végrehajtók lepték el a Cseppkő utcai házat, egy lakatos pedig kicserélte a zárat, hogy Csabika még véletlenül se térhessen vissza. Ez azonban nem ijesztette el az unokát, a bírósági végzés ellenére kétszer visszaköltözött. Pécsi ezek után döntött úgy, hogy nincs mese, feljelentést tesz!

Évek óta megy a háború az ingatlanért
Évek óta megy a háború az ingatlanért

"Pécsi Ildikót tájékoztattam arról, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy végleg kiköltöztethesse az unokát. Ildikó ezt átgondolta, majd személyesen adta be a feljelentést a rendőrségen. A rendőrség el is indította a magánindítványos eljárást a magánlaksértés ügyében. Innentől kezdve harminc napjuk van, hogy eldöntsék, megindítják-e az eljárást. Érthető, hogy a nagymamának elege van abból, hogy az unokája hülyére veszi" - mondta a -nak a Kossuth-díjas színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Természetesen megkerestük Pécsi Ildikót és volt menyét, Pártos Csillát is. Nyilatkozatukat a csütörtöki számában találod!