SZTÁRDZSÚSZ

Betelt a pohár: Pécsi Ildikó feljelentette a rendőrségen az unokáját

Újabb fejezetéhez érkezett Pécsi Ildikó családi drámája! A nagymama megelégelte, hogy az unokája továbbra is tréfát ûz vele és a kilakoltatás ellenére kétszer is visszaköltözött az impozáns rózsadombi ingatlanba.
  • Szerző: Doris

Bár Pécsi Ildikó néhány napja megtörten azt nyilatkozta a Borsnak, hogy nincs ereje tovább harcolni az unokájával, azóta összeszedte magát.

Belátta, csak úgy rakhatja ki végleg Csabikát a budai lakásból, ha a rendőrséghez fordul, és néhány napja be is adta a szükséges papírokat. A vád: magánlaksértés.

Ifjabb Szűcs Csabának ugyanis semmi joga nem lenne birtokba venni az ingatlant, még akkor sem, ha a környéken mindenki ismeri és szereti. A lakás egyértelműen a Kossuth-díjas színésznő tulajdona, szabadon rendelkezhet felette. Május 7-én már úgy is tűnt, hogy lezárul az évek óta zajló ingatlanvita. Ekkor ugyanis rendőrök és végrehajtók lepték el a Cseppkő utcai házat, egy lakatos pedig kicserélte a zárat, hogy Csabika még véletlenül se térhessen vissza. Ez azonban nem ijesztette el az unokát, a bírósági végzés ellenére kétszer visszaköltözött. Pécsi ezek után döntött úgy, hogy nincs mese, feljelentést tesz!

"Pécsi Ildikót tájékoztattam arról, hogy ez az egyetlen mód arra, hogy végleg kiköltöztethesse az unokát. Ildikó ezt átgondolta, majd személyesen adta be a feljelentést a rendőrségen. A rendőrség el is indította a magánindítványos eljárást a magánlaksértés ügyében. Innentől kezdve harminc napjuk van, hogy eldöntsék, megindítják-e az eljárást. Érthető, hogy a nagymamának elege van abból, hogy az unokája hülyére veszi" - mondta a %RIPOST%-nak a Kossuth-díjas színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Természetesen megkerestük Pécsi Ildikót és volt menyét, Pártos Csillát is. Nyilatkozatukat a %% csütörtöki számában találod!

És ezeket olvastad már?