LELKIZŐ

Ke­mény sza­vak: Fáj­dal­mas, ahogy Pécsi Il­dikó az uno­ká­já­ról be­szél

A 79 éves szí­nésznő na­gyon nehéz idő­sza­kon van túl, a csa­lád­já­val is örökre meg­rom­lott a kap­cso­lata a pe­res­ke­dés miatt.
  • Szerző: Ripost

Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő három éve indított pert volt menye, Pártost Csilla és annak fia, Csaba ellen, mert abban a budai házban éltek, ami a művésznő tulajdona.

Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bíróság nemrégiben döntött, a lakóknak el kellett hagyniuk az ingatlant. Pártos Csilla fia azonban a végsőkig, a végrehajtók megjelenéséig ott maradt.

A Bors megtudta, a lakás kulcsait a hatóságot átadták a tulajdonosnak, az ügy lezárult. Mégsem elégedett senki. Pécsi Ildikó egészsége leromlott, a per férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó egészségét is megviselte. A családban is károkat okozott a per, a színésznő saját unokájával sem áll szóba. Sőt, többé látni sem akarja.

"Szeretem az unokámat... A mai napig szereti őt a szívem, de bocsánatot kérek a jó istentől: sem a volt menyem, sem az unokám ne jöjjön többé a közelembe, mert már sem a rosszat, sem a jót nem tudom elviselni" - mondta Pécsi a Borsnak.

Pártos Csilla nem szeretett volna semmit hozzáfűzni a történtekhez.