FÜLES

Ki­tá­lalt a csa­ládi barát, ezért óvták Pécsi Il­di­kót Pár­tos Csil­lá­tól!

Ki­de­rült, a hoz­zá­tar­to­zók már a kez­de­tek­től fogva úgy érez­ték, hogy Pár­tos ártó szán­dék­kal kö­ze­le­dik Pécsi Il­di­kóék felé.
  • Szerző: ripost

Hiába nyerte meg a volt menye elleni pert Pécsi Ildikó, nem tud igazán örülni a Pártos Csillától  visszakapott ingatlannak.

A Kossuth-díjas színésznő és férje belerokkantak a több mint öt éve zajló pereskedésbe, ráadásul Ildikó úgy érzi, soha többé nem tudja betenni a lábát az elperelt házba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

"A felperes - mert én csak így hívom őt - még mindig nem költözött ki a lakásból, pedig már megnyertük ellene azt a pert is. Nem mintha én valaha be akarnám tenni a lábamat abba az ingatlanba, ami ennyi borzalmas dologra emlékeztet, képtelen lennék rá, de az azért nem volna rossz, ha érvényre jutna az igazság. Több mint öt éve folyik ez a háború, és még nem látjuk a végét" - mondta el a Best magazinnak szomorúan a színésznő.

Fotó: Szabolcs László

A lapnak ugyanakkor egy családhoz közelálló barát elmondta, hogy Pártos már a kezdetektől fogva nem volt szimpatikus sokuknak.

"Nagyon sokat köszönhet ennek a családnak. Mi már az elején mondtuk Ildikóéknak, hogy vigyázzanak vele és ne engedjék közel magukhoz, de hát mit tehet egy anya, akinek a fia szerelmes: természetes, hogy abban segítette Csillát, amiben csak tudta. Azt még mi sem gondoltuk volna, hogy ennyire hálátlan lesz..." - fogalmazott az ismerős.