FÜLES

Így akarta meg­úszni a ki­la­kol­ta­tást Pécsi Il­dikó ex­me­nye, nem si­ke­rült

Pár­tos Csilla min­dent meg­tett, hogy fia a budai in­gat­lan­ban ma­rad­has­son, a szí­nésznő azon­ban nem eny­hült meg.
  • Szerző: Doris

Végleg eldőlni látszik Pécsi Ildikó unokájának sorsa. Bár Pártos Csilla mindent megpróbált, hogy megmentse fiát a kilakoltatástól, a színésznő nem enyhült meg: arra is nemet mondott, hogy bérbe adja volt menyének a rózsadombi ingatlant. Így végrehajtók és a rendőrök már csütörtökön megjelenhetnek a Cseppkő utcában, hogy kilakoltassák a fiút.

Fotó: Szabolcs László

Hamarosan véget ér Pécsi Ildikó és exmenye, Pártos Csilla évek óta zajló háborúja. Április 30-án ugyanis lejárt a kilakoltatási moratórium, ami azt jelenti, hogy a rendőrök és a végrehajtók már ma, csütörtökön utcára rakhatják az unokát. Akár erőszakkal is, így nem csoda, Pártosék mindent megtesznek, hogy ezen változtassanak. A megtudta: a jógaoktató egy végső, kétségbeesett lépésre szánta rá magát: ki akarta bérelni volt anyósa lakását, hogy Csabi továbbra is ott élhessen, luxuskörülmények között. Ám a színésznő erre sem volt hajlandó, nemet mondott!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Pécsi Ildikó nem állt el a kilakoltatási szándéktól, ezt egyértelműen kinyilatkoztatta. Az unoka akkor tudja azt megúszni, ha önként elköltözik. Az is fölmerült, hogy a fiú környezete bérbe venné a lakást, ám Ildikó ezt sem szeretné, rendelkezni akar a saját tulajdonával" - válaszolta megkeresésére dr. Magyar György.

Hogy milyen fejleményekkel szolgált még a színésznő jogi képviselője, az kiderül a csütörtöki lapszámából. Keresd az újságárusoknál!