HŰHA

Ennél már nincs lej­jebb: El­ké­pesztő, amit ex­me­nyé­ről állít Pécsi Il­dikó

Las­san tel­je­sen kö­vet­he­tet­lenné, mi több ér­tel­met­lenné válik a szí­nésznő és fia, il­letve annak volt fel­sége kö­zött zajló nyi­lat­ko­zat­há­ború. Ami most tör­tént, az min­de­nen túl­tesz!
  • Szerző: Buster

Pécsi Ildikó eddig sem beszélt éppen szépen Pártos Csilláról, akivel évek óta áll perben, haragban egy ingatlanvita miatt.Most azonban minden eddiginél durvábban szállt bele exmenyébe.A színésznő a Sorry magazinnak nyilatkozott.

Fotó: Szabolcs László

"Tudjuk bizonyítani, hogy egy fillért sem tett a házba. Azért menne bele az egyezkedésbe, mert már kiderült, hogy mennyi mindent elvesztett. Mit épített ő ott? Mit csinált? Tönkretette azt, ami volt. Mikor megvettük, rajta volt a haszonélvezeti jogunk, az enyém és a papáé. Innentől kezdve egy szót sem szólhat!

EZT OLVASTAD MÁR?
Még a befogadott kutyának is több köze volt hozzá, mint neki.

Szegény, már meghalt ő is"

- fakadt ki a színésznő, aki szerint Csilla nem mond igazat. 

"Arra lennék kíváncsi, mire volt jó ez a nagy szerelem-kitaláció? Ez nagyon hamar ki fog derül.De igazából nem is érdekel, mert én annyira ki tudok tenni embereket az életemből, hogy az hihetetlen. Ez egy jó tulajdonság, úgy gondolom"

- tette hozzá Pécsi Ildikó, akinek a szavaira Pártos Csilla is reagált, hiszen ismét hazugsággal vádolták meg.

Eközben a címlapon
Fotó: Szabolcs László

"Sajnos nem tudok mást mondani: ez már valóban döbbenetes. Sem a tartalom, sem a stílus nem engem minősít.  Úgy gondolom, a családtagjainkra soha nem hivatkozhatunk ilyen méltatlan szövegkörnyezetben. Efféle megnyilvánulásokkal szemben racionálisan már nem is lehet fellépni. A párkapcsolatomról pedig csak annyit: bár nem veszünk közös lakást, nem házasodunk össze, és gyerekeket sem tervezünk, nagyon szeretjük egymást. Úgy érzem, ez elegendő"

- reagált a  Csilla.