SHOWBIZ

Ez az egy dolog tette bol­doggá a ko­moly gon­dok­kal küzdő Pécsi Il­di­kót

A Kos­suth-díjas mű­vész­nő­nek az utóbbi hó­na­pok­ban nem sok oka volt a ne­ve­tésre.
  • Szerző: Totti

Szomorúvá teszi az évek óta húzódó pere ex menyével, Pártos Csillával. De ha ez még nem lenne elég, férje, a legendás labdarúgó Szűcs Lajos komoly betegséggel küzd. Mégis amikor megkértük emlékezzen vissza a tíz éve elhunyt barátjára, Antal Imrére, felvidult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint Pécsi Ildikó mondta: a világ legszerencsésebb színésznőjének érzi magát, amiért oly sok éven át együtt játszhatott Imruskával.

Világéletemben szerettem felkészülten érkezni az előadásokra, de ha Imre volt a partnerem, akkor nyolcszáz százalékon kellett pörögnöm

– mesélte a -nak a Kossuth-díjas művésznő. – Ő ugyanis nem csak a saját, de a teljes szövegkönyvet megtanulta, és mellette senki nem akart hibázni. Boldogság volt vele lenni, még akkor is, amikor élete utolsó szakaszában már mindent elfelejtett. Mi, akik körülötte voltunk, úgy tettünk, mintha ebből semmit nem vettünk volna észre. S láttuk a szemében, hogy ő ezért nagyon hálás volt. Nem tudom szavakkal elmondani, hogy mi volt ő nekem, nekünk… Mindenesetre most, hogy beszélek róla, különös boldogság szállt meg, minden szép lett.”