LELKIZŐ

Nincs pénze a mű­té­tekre, bár­me­lyik perc­ben meg­hal­hat Pa­u­dits Béla!

Régen az or­szág egyik leg­na­gyobb ne­vet­te­tője volt, ma egy jó szán­dékú ba­rátja gon­dos­ko­dik róla, és nyo­mo­rog.

Egyre rosszabb állapotban van a nagybeteg Paudits Béla. A színész egészsége már annyira megromlott, hogy jelenleg ágyhoz kötötten él, egyetlen segítsége pedig még mindig jóakarója, János, aki kedvességből segít neki. Problémái évekkel ezelőtt egy gyomorfekéllyel kezdődtek, ami azóta csak rosszabb lett: jelenleg egy laparoszkópos műtétet sem tud kifizetni, pedig nagy szüksége lenne rá.

"Nagyon rosszul vagyok továbbra is. Itthon vagyok ágyhoz kötötten. Valóban erőtlen már a hangom, legutóbb a torkomat is vizsgálták. Minden bajom van már, és persze nyomor a köbön. Talán segíthetne a problémákon egy bizonyos laparoszkópos műtét, de nincs nekem erre több százezer forintom."

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Azt érzem, hogy nincs semmi remény. A halálom minden pillanatban várható

- közölte elkeseredetten a Lokállal

A színész úgy döntött, halála esetén ápolójára, Jánosra hagyja apró otthonát.

"Mi mást tudnék hagyni rá? Ezt és a nyomort. János szeretetből segít. Egyébként pedig nem tudná fenntartani magát. Sokat segít nekem, rendbe teszi a kertet, vagy elmosogat, de ő sem tud meggyógyítani."

El kell fogadni a helyzetemet, én már nagyon nem küzdök semmiért. Fáj minden mozdulat, a hangom is elment.

"Az az igazság, hogy nem tudok már harcolni. Eleve nem vagyok egy harcos alkat, és ezt tudom is magamról…"

Eközben a címlapon

Paudits Béla kilátástalan helyzetbe került, egyetlen esélye, ha valaki megszánja, és kifizeti számára a műtét és a gyógyszerek árát.