HŰHA

Meg­lepő be­je­len­tést tett a 66 éves Pa­taky At­tila

Ki­lenc éve él együtt a leg­na­gyobb har­mó­ni­á­ban és sze­re­lem­ben Pa­taky At­tila és Orsi, akik 2014-ben hi­va­ta­lo­san is össze­kö­töt­ték éle­tü­ket.
  • Szerző: Totti

Csak rájuk kell nézni, látszik mennyire tisztelik és becsülik egymást, így nem csoda, hogy eldöntötték: szeretnének egy közös gyermeket. A most 66 éves énekes ezzel tenné még boldogabbá feleségét.

Orsival kilenc éve szeretik egymást
Orsival kilenc éve szeretik egymást
Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legendás Edda együttes frontembere, Pataky Attila harmadik feleségében találta meg azt a törődést, támogatást, nyugalmat, amire mindig is vágyott. Amikor 2009-ben megismerkedett Orsival, nem szerette volna elsietni az esküvőt, így csak öt, szerelmes és veszekedésektől mentes együttélés után mondták ki a boldogító igent. Pataky Attila élete eddigi legjobb döntésének tartja, hogy elvette kedvesét, akivel az együtt töltött évek alatt nemhogy csökkent volna egymás iránti érzelmeik, hanem még erősebb lett a szövetségük. Az Edda frontembere éppen ezért annak örülne a legjobban, ha házasságukat egy közös gyermekkel pecsételnék meg. Ezzel alighanem letaszítaná a képzeletbeli trónról Kóbor Jánost, akinek 62 évesen született meg a lánya.

Korábban is felmerült már, hogy szeretnénk Orsival közös babát, de az elmúlt években nem voltam felkészülve az apaságra

– kezdte a -nak Pataky Attila.

Hogy mitől változott meg a véleménye a gyermekvállalásról Pataky Attilának, és miért tartja tökéletesnek feleségét, azt elolvashatod a napilap szombati számából. Keresd az újságárusoknál!

Eközben a címlapon