FÜLES

Fej­le­mény Pász­tor Anna zak­la­tó­já­nak ügyé­ben, az éne­kesnő azóta is fél

Nem­so­kára el­kez­dő­dik a zak­la­tási ügy tár­gya­lása, de a 46 éves sztár nem sze­retne ta­lál­kozni a férfi­val.
  • Szerző: Ripost

Pásztor Annának nem kell zaklatója szemébe néznie. Az énekesnő ugyan jelen lesz a közelgő tárgyaláson, ám jelezte, nem szeretne találkozni Jozef P.-vel, aki hónapokon keresztül zaklatta az interneten, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies koncertjére. Az énekesnő azóta fél a dunaszerdahelyi férfitól. A bíróság a januári előkészítő tárgyaláson tanúként idézte be az énekesnőt és a zenekar menedzserét is, így meg kell jelenniük a tárgyalóteremben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A tárgyalásra nem szeretnék bemenni, hiszen ezért csinálja az egészet, hogy egy helyen legyünk! Figyelmet akar magának, amit meg is kap. Félek tőle, nem akarok a közelében lenni!

– háborgott Pásztor Anna. "Engem, a családomat és a zenekaromat is megfenyegetett, hogy »egyenként kivesz, mint zavaró tényezőket«. Azt szeretném, hogy végleg eltűnjön az életünkből! Semmi joga belegázolni egy család életébe" - mondta felháborodottan a művész.

A Blikk úgy értesült, a bíróság arról döntött, hogy bár a meghallgatás alól nem bújhat ki az énekesnő, ám tekintettel arra, hogy az felkavarná őt, a vádlott nem lesz jelen, amíg Pásztor Anna vallomást tesz. "A vádlottat videón kapcsolják majd a börtönből, őt úgy hallgatják meg" – mondta az énekesnő ügyvédje, dr. Szilágyi Roland, aki azt is elárulta, arra számítanak, hogy ítélet is születik majd.

Az Anna and the Barbies frontemberét hónapokig zaklatót férfit a biztonságiak tartóztatták fel augusztus 3-án, majd adták át a rendőröknek, és azóta letartóztatásban van. Az ügyészség korábban közölte, hogy a vádlott kóros elmeállapota korlátozta Jozef P.-t cselekménye következményeinek felismerésében.