SZTÁRDZSÚSZ

Újabb bot­rány, vil­la­mo­son rán­tott kést Pász­tor An­nára az ittas férfi

Vér­lá­zító tör­té­ne­tet me­sélt el az Anna and the Bar­bies éne­kes­nője.
  • Szerző: bdf

Gyalázatos történetet mesélt el Pásztor Anna az Önindító hétfő reggeli műsorában, akit korábban sokáig vegzált egy férfi. A bicskával felfegyverzett zaklatót egy Anna and the Barbies koncerten elkapták, azóta is őrizetben van.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most Bochkorék azért hívták fel az énekesnőt, hogy megtudják, milyen lelki állapotot jelentett neki ez a zaklatás, ám a beszélgetés végén Anna egy megdöbbentő történetet mesélt el.

"Nagyon sok baromarcú ember úgy gondolta, hogy milyen vicces lenne, hogy ha hozzám úgy jönnének oda, hogy megpróbálnak megijeszteni” - mesélte az énekesnő.

"Tegnapelőtt a Dallamos Villamoson zenéltünk. Ücsörögtünk a villamos megérkezése előtt fél órával és odajött hozzám egy ittas ember, aki a kislányának kért autogramot,

majd elővett egy több mint 10 centis rugós bicskát

- folytatta a vérfagyasztónak hangzó történetet Anna. 

Elkezdett az orrom előtt a bicskával hadonászni, hogy azzal írjam alá. Nem tudom miért, de idegből odaléptem hozzá és kicsavartam a kezéből a kést és üvöltöttem.

"Annyira ideges lettem, hogy szerinte ez miért vicces és hogy gondolja, hogy ezzel fog poénkodni” - idézte fel Bochkoréknak a történetet Anna.

Eközben a címlapon