HŰHA

Pász­tor Anna tá­ma­dója el­árulta, mit akar tenni, ha ki­en­ge­dik

A férfit az Anna & the Bar­bies múlt pén­teki kon­cert­jén fog­ták el, ci­pő­jébe rej­tett kést ta­lál­tak nála.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a is megírta, az Anna & the Barbies múlt heti koncertjén felbukkant az a férfi, aki közel egy éve bombázta levelekkel Pásztor Annát, üldözte őt a szerelmével, majd burkoltan megfenyegette őt.

Fotó: Szabolcs László

A budapesti fellépésen nem támadt rá Pásztor Annára, a biztonsági őrök elfogták, és egy hatcentis pengéjű, piros nyelű kést találtak nála, feltételezések szerint ezzel végzett volna az énekesnővel. A támadó most előzetes letartóztatásban van, elárulta, mit tervez, ha kiengedik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Mondogatjuk neki, legyen türelmes, biztosan kiengedik, de tudja ő ezt, és teljesen higgadt. Persze várja, hogy újra lásson minket, és hogy itthon legyen. Azt is mondta, hogy többé nem ír majd Pásztor Annának, azt is, hogy soha nem akarta bántani

– mondta a Blikknek egy ismerős, aki tartja a kapcsolatot a magyar hatósággal, így segít a férfi határon túl élő családjának.

Fotó: Sulyok László

A férfit harminc napra tartóztatták le, mivel félő volt, hogy fennáll a bűnismétlés lehetősége, azaz, hogy zaklatja az énekesnőt, esetleg rá is támad. Elmeorvosi szakértő még nem vizsgálta meg, de nincs kizárva, hogy az elzárása alatt ez megtörténik.