LELKIZŐ

Bor­zasztó él­mény­ként em­lék­szik a szü­lésre a ma­gyar éne­kesnő

A díva mind­két szü­lé­sére öröm­mel ké­szült, de saj­nos egy­ál­ta­lán nem úgy men­tek a dol­gok, aho­gyan el­ter­vezte...
  • Szerző: BE

Kisfiával, Benjivel, és kislányával, Zoéval vendégeskedett Pásztor Anna Szekeres Nóránál, a Babavilág című műsorban.

Boldogan készült az első szülésére az énekesnő
Boldogan készült az első szülésére az énekesnő
Fotó: Keller Mátyás

– Gondoltam, annyi mindenkinek sikerült, nekem miért ne menne? – kezdte nevetve az énekesnő, aki boldogan, felhőtlenül készült az első szülésére. Semmin nem aggódott. – Aztán három héttel a szülés előtt elkezdtem rettegni, amin valójában nagyon meglepődtem, mert én általában semmitől sem félek. Elérkezett a nap, és csak nem tágult a méhszájam. Pedig mindent megpróbáltak… Úgyhogy mesterségesen kellett elindítani a szülést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Elkezdődött a tizenöt órás vajúdás, aminek sajnos egy sürgősségi császármetszés lett a vége…

Az utána következő napok nagyon nehezek teltek. Hat hétig kétrét görnyedve toltam a babakocsit. Nem láttam magam előtt, hogyan fogok színpadra állni, pedig vészesen közeledett a koncertünk időpontja  – mesélte P ásztor Anna.

hetekig kétrét görnyedve tolta a babakocsit
hetekig kétrét görnyedve tolta a babakocsit
Fotó: Sulyok László

Persze a közönség nem csalódhat, Anna kiállt a színpadra. – A második számnál már felálltam a székről, a harmadiknál már ugráltam – idézte fel, Szekeres Nóra meg is jegyezte: te egy igazán kemény csaj vagy!

– Akinek az első terhessége császárral végződik, annak rendszerint a második is. Amikor Zoét vártam, a terhesség felétől már nagyon akartam szülni. Túlhordtam a babát, és sajnos megismétlődött az első szülésem forgatókönyve Zoéval – mondta most már vidáman az énekesnő.