SZTÁRDZSÚSZ

Meg akar­ták ké­selni Pász­tor Annát: "Me­göl­lek téged és a csa­lád­tag­ja­i­dat is"

Az éne­kes­nőt meg akarta ölni egy el­me­be­teg férfi.
  • Szerző: bdf

Borzalmas, ami Pásztor Annával történt. Brutálisan megfenyegette őt egy férfi. Azt írta neki, hogy őt és az egész családját megöli.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Többen kértek, hogy higgadjak le, de én nem szeretnék. Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember azt gondolta, hogy a cipőjébe rejt egy kést és szeretett volna megszurkálni. Erről engem értesített is. Egy éven keresztül írt nekem, hogy mennyire szerelmes belém, és ezt ő így akarta beteljesíteni. Én voltam olyan kedves, hogy válaszoltam neki is, mint bárki másnak. Szépen megkértem, hogy szálljon le rólam, megtette ezt a kedvesem is, hiszen kétgyermekes anyuka vagyok, és nem érdekelnek a kapcsolatok. Nem vette figyelembe. Megszüntettem a társalgást, letiltottam, de négy profilról is jelentkezett" - magyarázta feldúltan az énekesnő.

A férfit tegnap este megtalálták fénykép alapján a Budapest Parkban, ahol az énekesnő koncertezett. A rendőrök el is vitték és 72 órára elzárták, de elengedik. Teszik ezt annak ellenére, hogy az énekesnő bizonyítékként több mint száz fenyegető üzenetet mentett el, valamint a férfi azt ígérte, hogy nem csak vele, de a zenekar tagjaival is végez.

Anna teljesen kiborult, de ez érthető. Hogy mit mondott még, megtudhatod a videójából!