FÜLES

Fo­lya­ma­to­san meg­csalja egy­mást a ma­gyar éne­kesnő és párja!

Nyi­tott kap­cso­lat­ban élnek, és egy­ál­ta­lán nem za­varja őket, ha néha má­so­kat is be­en­ged­nek az éle­tükbe, az ágyukba!
  • Szerző: T.B.

Az Anna and the Barbies énekesnője eddig még nem mutatta meg szerelmét, Balázst, most azonban megtört a jég! A kettős péntek este, a FEM3 Hálószobatitkok című műsorában Orosz Barbarának mesélt kapcsolatukról. Mint kiderült, már 26 éve boldogítják egymást, a gimnáziumban ismerkedtek meg. Ezalatt többször is éltek egymástól távol, ilyenkor teljesen szabadon eresztették egymást, nem kötötték gúzsba a párjukat hűségesküvel.

"Voltunk elég sokat külföldön, külön is meg együtt is, és ilyenkor nem feltétlenül volt arra szükség, hogy szorosan tartsuk a gyeplőt. Amikor visszajöttünk Magyarországra, vagy kint találkoztunk, folytattuk az egészet ott, ahol abbahagytuk" – árulta el Balázs.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi mindig tudta, visszatérnek egymáshoz, ezért egy induló kapcsolatnál tisztázta a dolgokat a barátnőjével.

"Ha összejött egy lánnyal, akkor az elején közölte, hogy nekem van Anna, a szerelmem, aki majd ki fog jönni, és együtt leszünk. Ha így is vállalod a kapcsolatot, akkor jöhetsz, ha nem, ő elsőbbséget élvez" – magyarázta Anna, míg Balázs hozzátette, emiatt elég sok csajt elbukott: volt, aki vállalta így is az együttlétet, a közös jövő ígérete nélkül.

A szerelmesek attól függetlenül, hogy volt-e más az életükben, mindig tartották a kapcsolatot, és tabuk nélkül kezelték egymás kapcsolatait,  sőt, előfordult, hogy ismerték a harmadik felet is.

"Ismertük egymás partnereit is. Például akivel Balázs hosszú távon együtt volt, Móni, vele én is nagyon jóban voltam. Nekem pedig volt egy Ellen nevű barátom, akivel ők együtt is zenéltek" – mesélte Pásztor Anna, aki arra is kitért, lezárták-e már ezt a fajta nyitott kapcsolatot.

"Ugyanolyan szabadon élünk most is. A gyerekkel nem változott meg semmi, és nincs vége az ember életének. Lazán fogjuk fel az életet, nincs az, hogy a hülyeségnek meg a kalandozásnak vége, az egész élet egy hatalmas játék. Haverok vagyunk és még szerelmesek is. A gyerekek pedig csak bónuszok, nincs olyan, hogy most akkor megkomolyodunk, és spártai szigor van" - idézte az énekesnő szavait a Blikk.