HŰHA

Újabb hor­ror­dol­gok de­rül­tek ki Pász­tor Anna késes tá­ma­dó­já­ról

Nem­csak az éne­kes­nő­nek, hanem saját ma­gá­nak is ár­tani akart a férfi.
  • Szerző: Totti

Mint arról a napilap is beszámolt, majdnem tragédiába torkollt Pásztor Anna és együttese koncertje múlt pénteken a Budapest Parkban. Az azóta már előzetesben lévő „rajongóról" az is kiderült, hogy a buli feléig a második sorban állt a nézőtéren.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

De miután meglátta, hogy figyelik, ruhát váltott. A még mindig felzaklatott énekesnő így beszélt a történtekről.

Ez az ember megvagdosta magát, összecsöpögtetett egy asztalt a saját vérével, és amivel megvágta magát, az valami konzervtető volt, arra volt ráírva, hogy „Kezdjetek el élni”

– mesélte a Bors napilapnak az énekesnő. "Ha elkezdek azon agyalni, hogy mi történhet vagy történhetett volna, akkor abba belebolondulnék. Úszunk a pillanatokkal és a döntésekkel, és mindig újratervezünk. Most így élünk, vagyis ezentúl majd így élünk. Nyilván megteszünk mindent annak érdekében, hogyha ez az ember beteg és közveszélyes, akkor ne tudjon se nekem, se másnak ártani. Féltem a zenekaromat, a családtagjaimat, ezért minden olyan biztonsági intézkedést megtettünk, amit meg lehetett.”

Kiderült az is, hogy Pásztor Anna nagyon szeretett volna támadója szemébe nézni.

„A koncert után vallomást kellett tennem. Ez a férfi ott volt a fogdán, le akartam menni hozzá. Azt akartam mondani neki, hogy állítsa le magát, meg akartam kérdezni: mégis miért viselkedik így? Olyan típus vagyok, akit megnyugtat az, ha szembenézhet a félelmeivel.”