SZTÁRDZSÚSZ

Meg­szó­lalt a zak­lató: Ezt mondta Pász­tor Anna fér­jé­nek

Az éne­kes­nőt múlt pén­teki kon­cert­jén akarta meg­tá­madni egy fa­na­ti­kus ra­jon­gója.

Pásztor Anna megtébolyult rajongója azt tervezte, hogy végez az Anna and the Barbies frontemberével. Bár Anna szerencsére nem került közvetlen életveszélybe, a történtek után férje, Galotti Balázs úgy döntött, megvédi szeretteit.

„Féltem Annát és a gyerekeket is, Benji és Zoé még nagyon picik. A pénteki eset után még nem tudtuk pontosan, hogy meddig is lesz letartóztatva ez a férfi, ezért azonnal intézkednem kellett. Felkerestem egy biztonsági céget, amely nemcsak az otthonunkat őrzi, de Annát is kíséri mindenhova. Még a fellépésekre is mennek, a színpadnál állnak, és folyamatosan nézik a közönséget, nehogy baj történjen

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– mondta a Blikknek az énekesnő férje, aki korábban már levelezett felesége zaklatójával.

„Mivel én is kezelem Anna közösségi oldalát, ezért sok üzenetre én válaszolok. Ennek a pasasnak is többször írtam. Eleinte csak szerelmes levelekkel bombázta Annát, majd burkoltan megfenyegette, végül konkrétan leírta, hogy a túlvilágon együtt lesznek”

– emlékezett vissza Balázs, aki a koncert után a rendőrségen nézhetett a férfi szemébe.

„Annának azt tanácsolták a rendőrök, hogy ne beszéljen a zaklatóval, nekem azonban megengedték. Nem fenyegettem meg, de utaltam arra, hogy jobb lesz, ha abbahagyja ezt az egészet. Visszahúzódó volt és bocsánatkérő. Összetette a kezeit, és azt hajtogatta, hogy ígéri, soha többet nem jön a közelünkbe, és nem ír többet Annának.”