FÜLES

Döb­be­ne­tes dol­got mon­dott Pász­tor Anna késes tá­ma­dó­já­nak ügy­védje

Ha­ma­ro­san dön­te­nek a je­len­leg elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tás­ban lévő férfi sor­sá­ról.
  • Szerző: Doris

Jelenleg is előzetes letartóztatásban van az a megszállott férfi, aki még augusztus elején akarta megkéselni Pásztor Annát, az Anna & the Barbies koncertjén a Budapest Parkban.

Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnő a Blikk szerint azóta mindenhová, még a vécére is testőrökkel jár, sőt az öltözködésén is változtatott: sokkal szolidabb ruhákban lép fel, mióta kiderült, hogy az őrült rajongó az életére akart törni, sőt a családját is életveszélyesen megfenyegette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek fényében megdöbbentő, hogy a börtönben lévő férfihez még mindig nem rendeltek ki igazságügyi elmeorvosi szakértőt, pedig a letartóztatás hamarosan lejár!

"Ügyfelem továbbra is jól van, legalábbis a körülményekhez képest. Igazságügyi elmeorvosi szakértőt még mindig nem rendeltek ki ügyfelemhez, így a vizsgálata még nem történt meg. Hamarosan lejár a letartóztatása, nem tudni, hogy a hatóság addig felkér-e egy szakértőt"

- mondta a Blikknek a férfi ügyvédje.

Pedig a napnál is világosabb, hogy az illetőnek komoly mentális problémái vannak, különben eszébe se jutott volna zaklatni az énekesnőt.

Eközben a címlapon