HŰHA

Még a szín­pa­don is biz­ton­sági őrök vi­gyáz­nak Pász­tor An­nára - Fo­tó­val!

Ret­teg attól Pász­tor Anna, hogy ismét meg­pró­bál­ják meg­tá­madni őt. Mindez nyil­ván­va­lóvá vált az éne­kesnő csü­tör­töki, Szi­get Fesz­ti­vá­lon tar­tott kon­cert­jén. Habár a leg­na­gyobb hazai ren­dez­vé­nyen min­den­nél szi­go­rúb­bak a biz­ton­sági elő­írá­sok, An­náék nem bíz­ták a vé­let­lenre, biz­ton­sági őrök­kel vet­ték körül ma­gu­kat.
  • Szerző: ripost

Csütörtök este nyilvánvalóvá vált, hogy Pásztor Anna még mindig nincs túl az egy héttel ezelőtti riadalmon, amikor egy őrült rajongója a Budapest Parkban késsel akart végezni vele.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Anna & the Barbies énekesnője korábban hónapokon keresztül kapott üzeneteket a férfitől, aki több ízben arról írt Annának, hogyan fogja megölni a zenekarának tagjait és a családját.

Fotó: Keller Mátyás

Bár az életére törő férfit elfogták a rendőrök és harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték, az énekesnő mindenképpen el akar kerülni egy esetleges újabb támadást. Ennek érdekében a lehető legmagasabb szintű biztonsági óvintézkedést bevetettek be csütörtök este a Sziget Fesztiválon tartott koncertjén. Bár a Sziget koncertjein az arra jogosult fotósok rendre  az első három számot közvetlenül a színpad előtti fotósárokból fotózhatják végig, ezúttal ezt megtagadták tőlük.

A részleteket elolvashatod a szombati napilapban!