SZTÁRDZSÚSZ

Bi­zarr csa­ládi tit­kot osz­tott meg a ma­gyar éne­kesnő

Az Anna and the Bar­bies éne­kes­nője őszin­tén be­szélt az ér­zé­se­i­ről.
  • Szerző: bdf

Pásztor Anna korábban DNS-tesztet csináltatott, hogy megtudja, ki az igazi édesapja. Nem csalódott, amikor kiderült, hogy nem a híres rendező, Bereményi Géza az. 

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Nem egyszerű a szüleim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem, minden hétvégén és minden nyáron együtt voltam, és van a másik apám, Attila, lent Ópusztaszeren. Anyukám két kapcsolatának a „keresztmetszetében”, annak a mezsgyéjén születtem. Amikor megfogant a kisfiam, azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom, az unokáimnak se legyen kétségük, hogy ki volt az apám" – mondta az Anna and the Barbies énekesnője korábban a Lakástalkshow című műsorban.

Amikor kiderült, hogy nem a híres rendező az édesapa, Annát nem rázta meg az eredmény. A Lokálnak elmondta, nem várt csodát a teszttől, egyszerűen úgy érezte, tudnia kell az igazságot.

Ezt a témát nem nagyon szoktam feszegetni a családban. Én már tudom, és idővel, ha elég nagyok lesznek, a gyerekek is tudni fogják.

"Benji négy és fél éves, Zoé pedig kettő. Azt gondolom, hogy a családnak, a szeretetnek semmi köze a teszthez. Ez csak egy papír. Éppen olyan, mint a házasság, az sem a papírtól, hanem az összetartozástól lesz kikezdhetetlen kapcsolat két ember között. Én sem vagyok házas, mégis huszonnyolc éve szeretem a kedvesemet. Nekem három apám van, mindegyiket ugyanúgy szeretem. Ennek ellenére jó tudni, hogy kihez köt vérségi kapcsolat. Az összetartozás pedig lelkileg is gazdaggá tett" - mondta el Anna, majd hozzátette:

"A kicsik egyébként mindhármukkal remekül kijönnek, ismerik és szeretik egymást. Örülök, hogy ilyen különleges családban nőnek fel, mint amilyen a miénk" – jelentette ki az énekesnő.