SHOWBIZ

Cir­kusz­ban pro­vo­kál Pász­tor Anna!

Az éne­kesnő el­ké­pesztő le­mez­be­mu­tató kon­certre ké­szül, a kö­zön­ség min­den igé­nyét ki fogja szol­gálni.

Fergeteges lemezbemutató koncertre készül a Fővárosi Nagycirkuszban Pásztor Anna! Az énekesnő a zenekara, az Anna and the Barbies új albumát, az Utópiát fogja bemutatni november 18-án, 20 órakor, mindezt pedig egy fergeteges show keretein belül.

A műsor ráadásul azért is lesz különleges, mivel egy újabb meglepő, extrém, érzelmi és gondolati szinten nem kicsit provokatív, megdöbbentő-meghökkentő eseményt mutatnak majd be. A tavasszal elkezdett turné utolsó állomásával, összegezve az elmúlt hat Utópia koncertet, egy igazán fantasztikus és látványos koncertnek nézhetnek elébe a rajongók.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Megint visszanyúltunk ahhoz a fajta életérzéshez, ami miatt elkezdtünk tizenévesen nótákat írni.

Borzasztó izgatott vagyok az új lemezzel kapcsolatban, mert a gyermekkorunk bukkan elő rajta

- nyilatkozta az énekesnő.

November 18-án felejthetetlen élmény részesei lehetnek a rajongók.
November 18-án felejthetetlen élmény részesei lehetnek a rajongók.

A zenekar idén lett tizenegy éves, karácsonykor pedig már a hetedik lemezük is felkerül a zeneboltok polcaira.

"Ez lesz az UTÓPIA turné révbe érése. Az egész olyan, mint egy visszafelé forgatott film. A puzzle összes darabkáját láthatták már azok, akik az eddigi állomásokon ott voltak, de most összeáll a teljes kép. Azt szerettük volna, hogy ez egy közös utazás legyen, aminek a vége valamiféle beteljesülés."

Eközben a címlapon

A koncert meglepetésvendége Nagy Feró lesz, a műsorban pedig a cirkusz alapvető jellegzetességei egészülnek majd ki az énekszóval, a magas színvonalú zenével, és a káprázatos díszítőelemekkel.