SZTÁRDZSÚSZ

Re­a­gált a vá­dakra Pár­tos Csilla: ki­de­rült az igaz­ság

Ka­o­ti­kus ál­la­po­tok ural­kod­nak Pécsi Il­dikó és volt menye ügyé­ben. A bí­ró­ság dön­tött ugyan, hogy Pár­tos Csil­lá­nak el kell hagy­nia azt a házat, ami­ben több mint két év­ti­ze­det élt, a Kos­suth-díjas szí­nésznő ügy­védje sze­rint azon­ban ez még­sem tör­tént meg.
  • Szerző: bdf

Több ellentmondásba ütköző hír jelent meg a napokban, miszerint Pécsi Ildikó anyagilag támogatni kívánja rég nem látott unokáját. Az AcNews megkereste a színésznő ügyvédjét, dr. Magyar Györgyöt, aki úgy véli, minden döntés kizárólag a művésznőre tartozik.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Pécsi Ildikónak két unokája van. Hadd maradjon meg neki a döntési jogköre. Folyamatban van a végrehajtási eljárás, és a kilakoltatásnál tartunk. Ugyanis Pártos Csilla ígéretéhez képest nem költözött el. Ha pedig mindezek után értékesítésre kerül a sor, a művésznő eldönti, hogy mit fog kezdeni a lakás árával. Bízzuk rá! Nagykorú állampolgársági joga megvan és élni is fog vele. Azt csinál, amit akar, és ne befolyásolja őt senki. Az egy más történet, és az egy másik perhez tartozik, hogy

az unokája el akarja magát tartatni a nagyszülővel. Úgy, hogy feléjük se néz, ezek után pedig ez méltánytalan, és nem is jogosult tartásra. Természetesen ettől még a nagymamának megeshet a szíve, ha úgy dönt

– mondta a lapnak dr. Magyar György, aki nem erősítette meg azt a hírt, miszerint a színésznő ténylegesen eladja-e a lakást.

„Jelenlegi helyzetben senki nem fogja megvásárolni, hiszen lakóval együtt ki az, aki megvenné” – tette hozzá Pécsi ügyvédje.

Mivel az ügyvéd állítása szerint Pártos Csilla még mindig a házban él, a lap őt is megkereste, hogy végre kiderüljön az igazság.

Elköltöztem az édesanyámhoz, sőt már át is jelentkeztem hivatalosan hozzá. Nem lakom a házban

– reagált tömören a televíziós műsorvezető.

Eközben a címlapon