HŰHA

Pár­tos Csilla ki­tá­lalt Pécsi Il­di­kó­ról: Ez nem volt szép

A Kos­suth-díjas szí­nésznő egy­kori menye ál­lítja, meg­pró­bált min­dent, hogy ki­bé­kül­hes­sen volt anyó­sá­val, ám mind­annyi­szor hiába pró­bál­ko­zott.
  • Szerző: ripost

Távol van még a megállapodás Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyében. A Kossuth-díjas színésznő egykori menye a napokban kiköltözött abból az ingatlanból, ami miatt már évek óta pereskedett volt anyósával.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám Csilla ahhoz ragaszkodik, hogy Pécsi Ildikó kifizesse neki azt az összeget, amivel az évek során Pártos beszállt a ház felújításába.

A jógaoktató ennek érdekében nemrégiben ügyvédet is váltott: most kedvese képviseli őt, akivel kilenc hónapja vannak együtt, és akivel nemrégiben össze is költöztek.

Fotó: Markovics Gábor

A napokban találkozót kezdeményeztek a színésznő ügyvédjével, dr. Magyar Györggyel, ám a titkos találkozóról a sztárügyvéd beszámolt a nyilvánosságnak.

Ez nem tetszett Csilláéknak, akik szerint nem kellett volna rögtön publikussá tenni a békülési kísérletet.

"Nyitottunk, mégis megint ugyanaz folytatódik, mint eddig, ami finoman szólva nem túl szép. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet már rég túlnőtt azon, hogy ki tudjuk zárni a nyilvánosságot, de szerintünk csak akkor kellene nyilatkoznunk, amikor már van megállapodás" - mondta el a Borsnak Pártos Csilla.

Eközben a címlapon

"Mindig szeretni fogom a volt anyósomékat, és nagyon szeretnék békülni velük. Most jogi úton próbáltuk összesimítani a dolgokat, de sajnos ez nem sikerült, mert nincs hajlandóság a másik részről."