SHOWBIZ

Paris Hil­ton sze­re­tet­la­kata Bu­da­pestre ér­ke­zett

Ha­zánkba ér­ke­zett a vi­lág­szerte nép­szerű vir­tu­á­lis sze­re­tet­la­kat, amit Lola és Por­dán Petra is ki­pró­bál Va­len­tin nap al­kal­má­ból.
  • Szerző: Ripost

Ismert  hazai sztárpárokkal debütál Valentin-nap alkalmából a Paris Hilton nevével fémjelzett  virtuális szeretetlakat. 

Lola, Dudás Miki és Pordán Petra párjaikkal elsőként pecsételik meg szerelmüket a különleges alkalmazás segítségével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A kezdeményezés fővédnöke a milliárdos celeb, Paris Hilton lett, aki a párizsi Pont d' Arts hídon készítette el eljegyzése alkalmából az első virtuális szeretetlakatot.

„Paris Hilton fantasztikus arca az alkalmazásnak, közel érezte magához az ötletet. Magyarországon először, szombattól két napon keresztül ingyenesen lehet majd virtuális szeretetlakatba zárni érzéseinket a Nyugati pályaudvarnál található bevásárlóközpont előtti téren. Természetesen nem csak a szerelmesekről szól ez az alkalmazás, ugyanúgy egy barátunkat, rokonunkat, de akár egy megfoghatatlan dolgot vagy tárgyat is lakatba zárhatunk.

Paris Hilton minden lakatkészítőnek oklevéllel köszöni meg, hogy csatlakozott a rendkívüli kezdeményezéshez”- magyarázta az alkalmazás kitalálója.

Minden elkészített lakat tíz méterrel hosszabbítja meg azt a szeretetláncot, aminek célja, hogy átölelje az egész Földet.