BOZÓT

Pa­pa­raz­zo­fo­tók­kal tá­mad­tak Bot­kára Gyur­csányék

No ilyen se volt még. Az egyik bal­ol­dali po­li­ti­kus le­si­fo­tók­kal akarja le­já­ratni a má­si­kat. Len­gyel Lász­lót a köz­is­mert bal­ol­dali pub­li­cis­tát mind­eköz­ben szél­há­mos­nak ne­vez­ték. A bal­ol­dali bel­há­ború a pap­araz­zo­képek be­ve­té­sé­vel új fe­je­zet­hez ér­ke­zett el.
  • Szerző: RIPOST

A Demokratikus Koalíció egyik internetes portálja, a Nyugati Fény - melyet a kiszivárgó információk szerint a párt szóvivője, Gréczy Zsolt és Vágó István elnökségi tag szerkesztenek illetve jelentős részben írnak -  - lesifotókkal hozza nehéz helyzetbe az MSZP szerintük "hazudozó" miniszterelnök-jelöltjét, Botka Lászlót.

A paparazzoképeket állításuk szerint egy olvasójuk juttatta el a szerkesztőségbe. A fotókon Botka a Gyurcsány-ellenes kirohanásairól ismert balos publicistával, Lengyel Lászlóval tárgyal Budapesten a Pozsonyi úton. Pedig korábban több interjúban is tagadta, hogy rendszeresen egyeztetnek az MSZP követendő politikájáról, Gyurcsány kirekesztéséről.

EZT OLVASTAD MÁR?
Gyurcsányék a képek láttán nagyon keményen fogalmaznak, Lengyel Lászlót szó szerint szélhámosnak nevezik!

Ezt írják:

"Így már érthetővé válik, miért folytat durván kirekesztő ellenzéki politikát Botka László, és miért szólítja fel vérbeli “demokrataként” eltakarodásra egyik-másik riválisát.

Eközben a címlapon

Egyúttal Botka szavahihetősége is megdőlni látszik. Hazudott, amikor azt mondta, nincs privát kapcsolata Lengyel Lászlóval és csak a Pénzügykutatóban szokta őt látni, szakmai rendezvényeken.

Itt a bizonyíték, hogy négyszemközt is egyeztetnek, Botka politikája pedig azt mutatja, hogy sajnos meg is fogadja a szélhámos Lengyel László tanácsait, hiszen hónapok óta durván támadja azokat az ellenzéki pártokat, akikkel inkább össze kellene fogni a kormányváltás érdekében.