HŰHA

Őr­jön­gött Vil­mos her­ceg, elő­ke­rült egy videó Ka­ta­lin­ról a múlt­ból

A her­cegi pár­nak egy idő­ben nem volt nyu­galma a fo­tó­sok­tól, ezért Vil­mos­nak lép­nie kel­lett.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Nyilvánosságra került, hogy Vilmos herceg magából kikelve őrjöngött, mert még a házasságuk előtt meg kellett védenie Katalin hercegnét zaklatóitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A történtekre egy dokumentumfilmből derült fény. Még 2007-ben röppent fel a pletyka arról, hogy Vilmos herceg eljegyzi egyetemi szerelmét, Kate Middletont a 25. születésnapján.

A Chasing The Royals (A királyi család üldözése) című dokumentumfilmből azonban kiderült, hogy emiatt Katalin otthonánál 30 paparazzi várakozott, hogy lefotózhassa a herceg barátnőjét. A fiatal hercegnét videóra is vették, amint a kocsijához rohant, miközben fotósok üldözték őt.

A dokumentumfilm szerint Vilmos herceg nagyon mérges volt és közleményben kérte a sajtót, hogy „hagyják abba barátnője zaklatását”.

A kíváncsi szemek elől végül Walesbe költöztek, mert Vilmos annyira kiakadt a paparazzik tolakodásától. Katalin hercegné szülei is nagyon aggódtak akkoriban lányukért, mert minden nap egy tucat paparazzival a háta mögött kellett az utcára lépnie. A királyi segédeket azóta kiképezték azokra az esetekre, ha a zaklató fotósok ismét feltűnnének, hogy a családot többé ne érhesse hasonló kellemetlenség – írja a Daily Star.