SHOWBIZ

Kez­dő­dik az Eu­ro­ví­ziós Dal­fesz­ti­vál: Pápai Jocit a dön­tőbe jó­sol­ják

Az éne­kes ma este, he­te­dik­ként áll szín­padra az első elő­dön­tő­ben.
  • Szerző: sv

Már csak percek választják el Pápai Jocit, hogy színpadra lépjen a 64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében, Tel-Avivban. Az énekes a 17 fős mezőnyben hetedikként adja elő Az én apám című nótáját, amit az érdeklődők a Duna Televízión 21 órától tudnak figyelemmel kísérni. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: MTVA

Bár Joci rutinosnak mondható az Eurovízión, hiszen másodszorra képviseli hazánkat, a sikert mégsem bízza a véletlenre. A mélyen vallásos énekes az utolsó pillanatokat is csapatával tölti, hogy a színpadra lépése előtt elmondjanak egy közös imát a siker érdekében.

Ahogy minden fellépés előtt, a csapatommal most is elmondunk majd egy imát a kulisszák mögött, ám tudom, ez most más lesz, mint eddig.

Ennek az estének óriási jelentősége van, bízom Istenben, magamban és a közönségben" - fogalmazott korábban a -nak Joci, akit már most rengetegen a döntőbe jósolnak. Míg a fogadóirodák a 27. helyre várják a magyar énekest, addig a közönség sokkal előkelőbb helyezést jósol.

Ám ha ez még nem lenne elég, Joci már egy versenyt megnyert Izraelben, hiszen őt választották az Eurovízió legszexibb énekesének.