KÜLFÖLD

Óriás pánik, az utas­tér­ben ran­da­lí­ro­zott az af­ri­kai mig­ráns

A rend­őr­ség­nek kel­lett le­szed­nie a busz­ról azt a 29 éves erit­reai mig­ránst, aki fel­te­he­tően ré­sze­gen ran­da­lí­ro­zott az egyik Flix­bus-já­ra­ton. Az uta­sok kö­zött pánik tört ki...
  • Szerző: WM

Még délután három óra sem volt múlt vasárnap, amikor egy meglehetősen részeg utas szállt fel a München és Nürnberg közötti buszjáratra. Az eritreai migráns eleinte csak hangosan beszélt saját magához, később azonban már a többi utassal szemben is erőszakosan lépett fel, és fennhangon szidalmazta őket. Ezt tapasztalva akkora pánik tört ki az utastérben, hogy a sofőröknek értesítenie kellett a rendőrséget is - írja a merkur.de. 

Képünk illusztráció. Forrás: youtube.com
Képünk illusztráció. Forrás: youtube.com
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrségi közlemény szerint a járőrök kiérkezése előtt, a 29 éves migráns még lökdösni kezdte az utasokat, majd kiabált az emberekkel. A kiérkező rendőrök csak kőkemény fellépésükkel tudták lehozni a részeg migránst a buszról.

A járat végül 45 perces késéssel ért Nürnbergbe, a célba érő utasok egyaránt arról számoltak be, hogy az út maga volt a pokol. Az afrikai migránst kórházba szállították különböző vizsgálatok elvégzése miatt.