NAPI UFÓ

Pánik az űr­hi­va­tal­nál: Már az arab csil­la­gá­szok is fur­csa dol­go­kat vi­de­óz­nak!

Nagy lehet a fel­for­du­lás a nem­zet­közi űr­hi­va­tal­nál, mivel az omani csil­la­gá­szok egy olyan kü­lö­nös videó töl­töt­tek fel az in­ter­netre, amit még ők sem tudt­nak meg­ma­gya­rázni!
címkék:
  • Szerző: M. Elek

A videót állítólag egy nagyteljesítményű teleobjektív használatával készítették, és az omani csillagászati megfigyelőközpont egyik munkatársa juttatta el egy arab hírportálhoz, 2017 áprilisának közepén.

Ezen egy óriási méretekkel rendelkező repülő tárgy húz el a Hold és a Föld közti űrben. Sokak szerint a videó letagadhatatlan, így ha a NASA közzé is tenne ezzel kapcsolatban valamit, kevés hitele lenne... - írja a különös észlelésekkel foglalkozó napiufo.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagy fekete árnyékszerű jelenség olyan, mintha egy repülő tárgy csóvát húzna maga után, de érdekes módon inkább oldalirányba mozog, és nem arra, amerre a "füstcsík" szerint kellene. A nagyításkor világosan látszik, hogy egy háromszög alakú repülő tárgyból folyamatosan áramlik ki a füstszerű anyag... Végül, amikor átjut a Hold világító korongja előtt, eltűnik az űr sötétjében. A holdtalan égbolton aligha fedezte volna fel bárki is...

A videót eddig több mint 100 000 ember nézte meg a feltöltést követő napokban.

Az ő véleményük azonban eléggé megoszló. Volt akinek az tűnt fel, hogy az árnyék formája hasonlít a NASA logóján látható jelhez. Mások eltévedt Észak-koreai rakétának, optikai illúziónak, vagy fura alakú felhőnek gondolták. 

Többen viszont szentül hiszik, hogy egy, a Földön folyó titkos űrprogram által fellőtt űrhajót láthatunk. A füstcsík ugyanis szilárd, vagy inkább folyékony hajtóanyagra utal, a földönkívűliek járművei pedig egészen biztosan nem használnak ilyen "kőkori" üzemanyagot. Talán mégis igazak lehetnek a pletykák, hogy már régen űrhajó-flottánk van a Naprendszerben, de ezt a hatalmas erőfeszítésekkel próbálják eltitkolni a hétköznapi emberek elől.

Bármi is húzott át a Hold korongja előtt, érdekes, hogy az arab térségben észlelték, és nem tartották meg maguknak, mint ahogy a legtöbb keleti, közel-keleti országban teszik...

Eközben a címlapon
címkék: