INSIDER

Pánik a gö­döl­lői ma­já­li­son: fej­jel le­felé ló­gott egy kis­lány a kör­hin­tán

Csak­nem tra­gé­dia tör­tént Gö­döl­lőn a ma­já­lis egyik kör­hin­tá­ján - tudta meg a Ri­post. Május 1-jén a szem­ta­núk sze­rint le­sza­kadt a gyer­mek­hinta egyik lánca egy kis­lány alatt, és a kis Hanna fej­jel le­felé ló­gott. A kör­hin­tát pár perc­cel ké­sőbb újból el­in­dí­tot­ták.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas pánik tört ki május 1-jén Gödöllőn, az Alsó parkban megrendezett majálison, amikor egy körhinta egyik lánca leszakadt egy kislány alatt. A szemtanúk szerint miközben szélsebesen pörgött a hinta, a lány szülei hirtelen üvölteni kezdtek, mert meglátták, hogy a gyermekük félig kilóg a hinta kosarából.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott felvétel alapján néhány percbe telt, de végül megállították a szerkezetet és kiemelték a halálra rémült szőke kislányt a kosárból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Percek múlva újra elindították a hintát

A hír hamar elterjedt az interneten is, ahol a helyiek tömegével kampányoltak a hinta leállításáért, hiszen mint kiderült: 20 perccel az eset után ismét elindították a játékot. „A hintára tovább szedték a pénzt, működik. Fölháborító! Ezúton is kérem a szervezők haladéktalan intézkedését a hinta leállításával kapcsolatban! Nagyon sajnáltam az érintett családot, a Kislány ijedségét és az édesanya zokogását látva, számunkra is sokkoló volt, hogy akár tragédia is történhetett volna...” – írta Annamária.

Nem kezdenék bele, hogy milyen érzés volt ezt átélni, csak annyit mondanék, hogy NE ÜLJÖN EZEKRE A SZ**OKRA SENKI!!!!

– írta a kislány, Hanna apukája.

Lapunknak több szemtanú is elmondta, hogy az eset után 20 perccel a hinta újra elindult…

A rendezvényt szervező Művészetek Háza Gödöllő nyilatkozata szerint a hinta lánca nem szakadt el, csak az egyik állító láncszem ugrott eggyel lejjebb – de a szemtanúk szerint ez nem igaz.

Eközben a címlapon

A pénteki napilapban részletes riportot olvashattok az esetről, megszólalt az üzemeltető, és egy szóvivőtől megtudtuk: ő sem ültetné ezekre a hintákra fel a gyerekét...