FÜLES

Itt a bi­zo­nyí­ték: Ti­tok­ban ran­di­zik Pal­vin Barbi és Dzs­u­dzsák Ba­lázs!

Hó­na­pok óta arról sut­tog a hazai ce­leb­vi­lág: a gyö­nyörű mo­dell és a sár­mos fo­cista össze­jöt­tek! Egyre több a bi­zo­nyí­ték arra, hogy Pal­vin Barbi és Dzs­u­dzsák Ba­lázs kö­zött több van, mint ba­rát­ság! A Ri­post le­lep­lezte őket!
  • Szerző: J.K.

Eleinte próbálta leplezni vonzalmát a két sztár, de júniusban, egy fülledt hangulatú estén, a VOLT Fesztiválon egymásba gabalyodtak. Izzott köztük a levegő, ölelgették egymást, pár csók is elcsattant! Nem sokkal később árulkodó fotók kerültek fel az internetre: a fiatal szépség, a sportoló és Palvin Barbi testvére látható a képen, ami Instagramra is felkerült. Ezek szerint már a családjának is bemutatta Dzsudzsák Balázst a szexi divatmodell. A rajongókat akkor már az a kérdés foglalkoztatta: mikor lesz az esküvő?

Fotó: Keller Mátyás

Másfél hónapja nagy a csend, mindeddig semmit sem lehetett tudni arról, hogyan alakult a két híresség viszonya. A napokban azonban bizonyító erejű fotóra bukkant a ! Megtudtuk, hogy egy hangulatos, dunakeszi étteremben töltötték az estét, kettesben vacsoráztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ellátogattunk a Duna-parti vendéglőbe...

Ha kíváncsi vagy a részletekre, a szombati lapszámában mindent izgalmas részletet elolvashatsz!