LELKIZŐ

Élő adás­ban, sírva val­lott nehéz anyagi hely­ze­té­ről a ma­gyar éne­kesnő

A Neo­ton egy­kori sztárja ret­tentő nehéz hely­zetbe ke­rült, mi­u­tán a na­pok­ban ki­de­rült, hogy a bank el­vi­szi egyet­len va­gyo­nát, az ott­ho­nát.

Borzalmasan nehéz helyzetbe került a Neoton Família és a Kócbabák egykori alapító tagja, Pál Éva. Az énekesnőt a szakma évek óta mellőzi, ráadásul a Neoton-dalokból járó jogdíjakat is csak négy éve kapja. Az elmúlt években tizenháromszor kellett költöznie, és úgy tűnik, mostani otthonát is kénytelen elhagyni.

Pál Éva csepeli házát elveszi bank tizenhárom év küzdelem után, ugyanis nem tudja törleszteni a svájcifrank-tartozás miatt.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: TV2

Az énekesnő a Mokka pénteki adásában könnyek között mesélt küzdelméről, hogy hogyan próbált visszatérni a zeneiparba, sikertelenül.

"Húsz éve nem énekeltem, így vissza kellett hoznom a gyakorlatot. Amikor először hallottam azt a hangot, amit régen, akkor elsírtam magam" - mondta el a műsorban Pál Éva, aki ezen a ponton élő adásban is sírva fakadt.

Az énekesnő most abban reménykedik, hogy heteken belül el tudja adni az otthonát, és a különbözetből egy apró házba költözhet Tökölön.