INSIDER

Ott­hagyta fér­jét az 5 gye­re­kes anya a győri szekta pap­nője miatt

Újabb bi­zo­nyí­té­ko­kat ta­lált a Ri­post arra, hogy csa­lád­ta­go­kat for­dít egy­más ellen, csa­lá­do­kat sza­kít szét a győri szekta ál­pap­nője! Mint arról be­szá­mol­tunk, több­száz em­bert vont bűv­kö­rébe B. Mó­nika, lel­ki­leg meg­zsa­rolta, anya­gi­lag ki­hasz­nálta hí­veit. Ez­út­tal egy öt­gyer­me­kes apa me­sélte el kál­vá­ri­á­ju­kat.
címkék:

Zoltánt négy lányukkal és egy fiukkal hagyta ott a felesége a győri szekta álpapnője miatt. A férfi szerint B. Mónika teljesen átmosta szerettei agyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
- A gyerekek megszületése után kezdődött ez az egész

– emlékszik keserűen Zoltán.

Fotó: Zoltán szeretné visszakapni a feleségét.
Fotó: Zoltán szeretné visszakapni a feleségét.

– Amikor az egyébként pénzügyi területen dolgozó feleségem gyesen volt, elkezdett természetgyógyászattal foglalkozni. Az egyik képzésről úgy jött haza, hogy mesélt egy Mónika nevű nőről, akit nagyon különlegesnek írt le. Azt mondta, hogy ez a nő egy brazil doktor szellemével áll kapcsolatban és nagyon jó tanácsokat ad az embereknek.

Személyesen a híres brazil Joao de Deustól kapott felhatalmazást, hogy egy kristályágy segítségével gyógyításokat végezzen.Ezt a feleségem is kipróbálta. Azt mondta, teljesen feltöltik a kezelések, és nekem is muszáj kipróbálnom, hogy tudjam, miről beszél. Zoltán a békesség kedvéért engedett a feleségének, többször is részt vett a győri álpapnő kezelésén.

- Minden alkalommal ugyanaz történt. Lefeküdtem az ágyra, ő bekapcsolta a kristályokban lévő lámpákat, aztán magamra hagyott 20 percre. Miután kifizettem érte a 6 ezer forintot, megkérdezték, milyen érzés volt. Mivel az első néhány másodperc után elaludtam, lemaradtam az élményről.

Eközben a címlapon

Kíváncsi vagy a folytatásra is? Akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál! 

címkék: