VIZES-VB

Öt­csil­la­gos lu­xus­ban a ma­gyar pó­ló­sok

A budai vár ele­gáns szál­lo­dá­jába köl­tö­zött férfi ví­zi­labda-vá­lo­ga­tot­tunk a vébé ide­jére. A szö­vet­ségi ka­pi­tány éjjel nap­pal a lu­xus­ban tartja a csa­pa­tot.
  • Szerző: szz

Egy éjszakára körülbelül 40 ezer forintba kerül egy olyan szoba, melybe a férfi pólósok párosával beköltöztek a várban található luxusszállodában. A 13 fős keret és a stáb szombaton érkezett a Budapest Hiltonba, innen utazik majd a napi edzésekre, valamint a meccsekre is a Margitszigetre. A szálloda valóban kielégíti a csapat minden igényét a konditermen túl a medencékig, de a konferenciatermekbe még taktikai értekezletet is lehet tartani.

Ide költözött a magyar csapat
Ide költözött a magyar csapat
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szövetség elnöke, Kemény Dénes meg is indokolta a szálloda kiválasztását.

Nem akartuk elszigetelni teljesen a fiúkat, s noha együtt élnek, mindenki szabadon mozoghat

- mondta a korábbi sikerkapitány.

Nyitásként Märcz Tamás szövetségi kapitány rögtön összehívta a keretet, ahol a házirendről beszélt nekik. Ezek szerint a játékosoknak megadott időpontban le kell feküdniük, illetve a szállodát csak előzetes egyeztetés után hagyhatják el. Ezen felül lazultak a korábbi szabályok.

"Nem szeretném, hogy a játékosok számára stressz legyen a világbajnokság. Élvezniük kell a tornát, ehhez azonban több szabadság is kell nekik. Felnőtt emberekről beszélünk, mindenki tudja, hol a határ"

Eközben a címlapon

- mondta Märcz, aki ma este már Ausztrália ellen irányítja kiválasztottjait.

Varga Dénesék (balra) érmet szerezhetnek a vébén
Varga Dénesék (balra) érmet szerezhetnek a vébén
Fotó: MTI

Azt a hétfői számából tudhatod meg, hogy a szövetségi kapitány mire hívta fel nyomatékosan a figyelmet