HŰHA

Nyolc év bör­tön­bün­te­tést is kap­hat a ma­gyar sztár­szí­nész

Me­gint ké­sett, és el­aludt Osz­ter Sán­dor a Bu­da­pest kör­nyéki Tör­vény­szé­ken, ahol be­fo­lyás­sal való üzér­ke­dés­sel vá­dol­ják.

A legendás színész nem is titkolta, hogy rosszkedvű. Ötödrendű vádlottként szerinte sokszor el sem hangzik a neve a tárgyalásokon, mégis ott kell lennie, pedig otthon várják a munkások.

Fotó: Balogh Máté

Ő úgy gondolja, mindent megtesz azért, hogy időben beérjen a tárgyalásra, de ez sajnos a dugók miatt nem mindig sikerül. Kedden új tanút hallgattak meg, de a színészt ez sem hatotta meg, megérkezése után nem sokkal már megint bóbiskolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elnézést kérek a tisztelt bíróságtól, hetven kilométerre lakom Budapesttől, és higgyék el, én öt órakor kelek, hogy ideérjek, de egyszerűen a 3-as utat nem lehet kiszámítani, reggel is dugóba keveredtem - mondta Oszter Sándor a bíróságon, számolt be a Lokál napilap. - Elnézést, hetvenéves vagyok, napok óta három órákat alszom, nagyon fáradt vagyok. Frontérzékeny vagyok, a derekam is fáj, alig alszom manapság, de nem fejtegetem. Igyekszem ébren maradni – szögezte le Oszter, akinek ügyvédje azzal viccelődött, megkéri a hatodrendű vádlottat, olykor bökje meg Sándort, hogy felébredjen.

Oszter Sándort akár kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik. Persze akkor, ha bizonyítást nyert, hogy a színész a szökésben lévő híres fogathajtó üzletembernek, V. T. T.-nek négymillió forintért cserébe ajánlott segítséget, mondván, rendőrségi kapcsolatai segítségével kimosdatja korábbi adócsalási ügyéből.

Ez a cikk nem kommentelhető.