LELKIZŐ

Újabb csapás érte Oszter Sándort

Mintha nem lenne elég baja a be­fo­lyás­sal való üzér­ke­dés­sel vá­dolt, Kos­suth- és Já­szai Mari-díjas mű­vész­nek!
  • Szerző: Doris

Újabb sötét felhők gyülekeznek Oszter Sándor feje fölött! A népszerű színész most lányával, Oszter Alexandrával rúgta össze a port, aki még egy indulatos Facebook-bejegyzést is közzétett a veszekedés után - írta meg a Bors.

Fotó: Facebook

„Nyilvánosan is szeretnék bocsánatot kérni a szüleim­től, hogy mindig a szívemre hallgattam, és vágyuk, miszerint milliomos legyek, nem szerepelt az Életcéljaim c. listámon. Tudom, nagy bánatot okoztam ezzel, de sajnos én a belső értékeket helyeztem mindig előtérbe”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– fogalmazott Alexandra, és bár a posztot később törölte, szavaiból kicseng, hogy nagyon feszült lehet a viszonya apjával. Erre utal a -nak tett korábbi nyilatkozata is, amelyben arról mesélt, hogy egyáltalán nem tartja a kapcsolatot szüleivel, mióta szerelmével Székesfehérvárra költözött.

A Bors szerint a kiírást kommentálta Alexandra kedvese is, aki szerint szerelmének nincs miért bocsánatot kérnie szüleitől.

Oszter Sándornak tehát több okból is fájhat a feje. Ahogy arról korábban beszámoltunk, tavaly ittas vezetésért ítélték el, 140 óra közmunkára ítélték és a jogosítványát is elvették. Alig csitult el az ügy, tavaly ősszel befolyással való üzérkedés miatt emeltek ellene vádat, és ha nem tudja bebizonyítani ártatlanságát, akár szabadságvesztésre is ítélhetik...