LOVE

Őszin­tén be­szélt a meg­csa­lás­ról Pápai Joci!

A Dal 2017 győz­tese bol­do­gan él fe­le­sé­gé­vel és két gyer­me­ké­vel, a ze­né­lé­sen kívül pedig egy­ál­ta­lán nem vá­gyik másra.

A Dal 2017 óta egyre nagyobb sikernek örvend Pápai Joci, ő azonban mégsem gondol arra, hogy kihasználja a rég vágyott népszerűséget. Az Eurovíziós Dalfesztivál idei indulója a Lokálnak elmondta, a zenélésen kívül minden idejét a családjával tölti. Feleségével, Anitával, a legnagyobb boldogságban nevelik két közös gyermeküket, és ezért Jocinak meg sem fordul a fejében az, hogy megcsalja az asszonyt.

"Nem gondolom, hogy a siker miatt bennem bármi is változna. Nem huszonéves fiú vagyok már. Világéletemben népszerű voltam a csajoknál, a zenészeknél ez már csak így van. De nem gondolom, hogy a feleségem most kezdene emiatt féltékenykedni" - mondta el Joci a Lokálnak, és hozzátette, szerinte a megcsalás nem az ismertségtől függ.

EZT OLVASTAD MÁR?
(Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)
(Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

"Egyébként pedig ismertként és civilként egyaránt benne van a pakliban, hogy jöhet valaki, így akár a feleségem életébe is."

Ha pedig család, az énekes kitért arra is, mennyire boldoggá tenné egy harmadik gyermek érkezése, jóllehet, tudja, hogy a felesége már biztosan nem vállalkozna erre még egyszer.

"Én nagyon szeretnék még gyereket, de a feleségem nem. Túlságosan leterhelte őt a gyereknevelés, és már nem lenne türelme egy kisbabához. Eljutottunk oda, hogy nagyobbak a gyerekek, és nekünk is jut újra egy kis szabadság, amit már nem szeretne feladni." 

Joci gőzerővel készül a kijevi szereplésére, emellett fellépésekre hívják szerte az országban, a tizenkét éve vágyott siker tehát végre elérte őt.

Eközben a címlapon