FÜLES

Össze­rop­pant a gyász­tól Pécsi Il­dikó!

Nem elég, hogy a 75 éves szí­nész­nőt hosszú évek óta nyo­masztja fia és Pár­tos Csilla bot­rá­nyos vá­lása, nem­rég egy vá­rat­lan ha­lál­eset is ki­ké­szí­tette.
  • Szerző: B.M.

Pécsi Ildikó ugyan igyekszik a pozitív dolgokra összpontosítani, de ez sajnos nem mindig sikerül.

"Még a tavalyi év végén történt egy tragédia, ami nagyon megviselt" - mesélte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Eddig közel ötezer önálló estem volt, melyek nem lettek volna olyan sikeresek kedves barátom és kiváló zongoristám, Gyarmati István közreműködése nélkül. Sajnos ő nincs velünk többé, elhunyt, a mai napig gyászolom. Felfoghatatlan, hogy itt hagyott bennünket, borzasztóan fáj a hiánya

- mondta szomorúan a -nak a Kossuth-díjas művésznő, aki igyekszik belekapaszkodni az örömteli pillanatokba.

(Fotó: MTVA)
(Fotó: MTVA)

"Elkezdtem írni A kert az életem című önéletrajzi könyvem. Ennek az a története dióhéjban, hogy minden jeles alkalomra kaptam egy cserepes növényt az ismerőseimtől, melyeket a hosszú évek során kiültettem a gyönyörű kertembe. Ha kinézek az ablakon, és rápillantok egy-egy bokorra, fára, előtörnek belőlem az emlékek: az egész életem ott van az udvaron" - árulta el az elismert színésznő, aki  évek óta tartó fájdalmai ellenére is nagyon szeret élni.

"Van, hogy zsibbad a testem, két görbe bottal vagy járókerettel bicegek, de mindig próbálom elhessegetni a baljós gondolatokat. Volt egy súlyos autóbalesetem több mint tíz éve, amiből még mindig nem sikerült felgyógyulnom teljesen. Tavasszal töltöm be a 76. életévemet, ehhez képest jól vagyok" - mondta Pécsi Ildikó.