LELKIZŐ

Össze­rop­pant A Dal dön­tő­jé­ben le­sze­replő ma­gyar éne­kes

Kál­lay-Sa­un­ders And­rás egy őszinte vi­de­óüze­net­ben ma­gya­rázta el ra­jon­gó­i­nak kínos ba­ki­ját, ami meg­pe­csé­telte sor­sát. A ta­pasz­talt éne­kest elő­ször tech­ni­kai hiba hát­rál­tatta, majd nem ta­lálta el a hang­ne­met, így min­den esé­lye el­szállt A Dal dön­tő­jé­ben.
  • Szerző: Doris

Elképesztő baki történt vasárnap este A Dal című műsor döntőjében. Kállay-Saunders Andrásnak és zenekarának minden esélye megvolt, hogy ők képviseljék hazánkat a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon, ám a tapasztalt énekest  tönkretette egy csúnya technikai baki.

András egyáltalán nem hallotta a kezdőhangot versenydala elején, így teljesen rossz hangnemben kezdett énekelni. Ezt később szóvá is tette a megdöbbent zsűrinek, így végül egy újabb esélyt kapott a bizonyításra. Ám ez a próbálkozás is kudarcba fulladt...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindössze 10 másodpercet kapott, hogy kifújja magát, ez pedig nem volt elég arra, hogy kiverje a fejéből az előző fiaskót. Továbbra is csak előző produkciójára tudott gondolni, így technikai probléma nélkül is elkövette ugyanazt a hibát. Ezzel minden esélye elszállt.

Szertefoszlottak a Kállay Saunders Band eurovíziós álmai
Szertefoszlottak a Kállay Saunders Band eurovíziós álmai
Fotó: Markovics Gábor

András egy őszinte videóban üzent rajongóinak miután a verseny után magára maradt az öltözőben. Egy percig sem tagadta, nagyon szomorú, amiért nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Végül nagyon sportszerűen gratulált a győztesnek, Fehérvári Gábor Alfrédnak.

Ahogy erzem Közzétette: Kállay Saunders Band – 2016. február 27.