SIKK

Ős­szel vissza­tér az iko­ni­kus far­mer­di­vat, a nők több­sége baj­ban lesz

Nyá­ron a nők iga­zán me­ré­szen meg­mu­tat­ják a bá­ja­i­kat, ennek a trend­nek pedig egye­nes kö­vet­kez­mé­nye a régi-új far­mer­fa­zon. Csak le­gyen bá­tor­sá­god vi­selni!

Elegáns vagy laza, szűk vagy bő, hosszú vagy rövidebb? Az elmúlt években igencsak menő lett a magasított derekú farmer, de idén ősszel megint nagyot változik a divat. Már az üzletek polcán találod ismét a csípőnadrágot. Homokóra vagy körte testalkattal azonban nem árt vigyázni, legyen önkritikád. Mutatunk néhány megoldást, hogy lehetsz egy ilyen nadrágban igazán csinos.

1. Sejtelmes

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Férfi szemnek csalogató, ha kivillan kicsit a hasad, mégis egy csinos színes zakóval sejtelmessé teszed az alakod.

2. Kortalan

Nem számít a korod, csak az alkatod! Fiatalít, ha a farmerhez vidám színű felsőt és hozzávaló cipőt, táskát választasz.

3.Bohókás

Egészítsd ki a szetted kalappal, emlékezve a nyári melegre, szeptemberben még simán hordhatod a csípőfarmert szandival, de ehhez igazán arányos testalkat szükséges.

4.Szexi

Tökéletes, ez a farmer, ha fiatalos vagy. Ki a hassal, lássák csak a férfiak, nincs is szexisebb, ha vékony vagy és formás.

5. Sportos

Tornacipővel és egy laza kardigánnal sportos leszel a farmerben, de ne feledd, bajban lehetsz, ha a csípőd erősebb a kelleténél, hiszen, így nem segít rajtad a magas sarkú cipő!

Eközben a címlapon

6. Egyszerű

Kissé fiús csípőre igen jól áll a „csípőnaci” akkor is megkockáztathatod, ha esetleg pár kiló felcsúszott a hasadra. Laza nem túl szűk hosszabb felsővel ezt még tudod egyensúlyozni. Jól fog állni hozzá egy bokacsizma, kis sarokkal, hosszítani fogja a lábad.

7. Laza

Figyelj az arányokra, ha belenézel a tükörbe, hiszen még övet is viselhetsz a farmeredhez, ha tűsarkúvalviseled, nem kell, hogy a farmered teljesen hosszú legyen.