LEGFRISSEBB

A leg­dur­vább sé­rü­lé­sek, ami­ket nők okoz­tak férfi­ak­nak. Fotók: +18

Biz­tos sok min­dent kép­zel­tél már el te is, amit sze­ret­tél volna meg­tenni dü­höd­ben, bá­na­tod­ban. A meg­tör­tént ese­tek biz­tos fe­lül­múl­ják leg­va­dabb bosszú­ter­ve­i­det is. Az igazi vi­lág­ban, igazi őrült nők élnek, ket­rec nél­kül!

Az alkohol nem jó tanácsadó!

Bebizonyosodott ez már számtalanszor, de, hogy Mark Coghill nem felejti, az biztos. Születésnapi buliját szívszerelmével, Tracey-vel ünnepelte. Szorgosan koccintgattak az est során, de talán nem kellett volna olyan sokszor áldomást inniuk. A nő ugyanis balhézni kezdett, pasiját okolva azért, hogy nem tudja teherbe ejteni. A férfi csitítgatni próbálta a dühös nőt, átölelte, és arra gondolt, hogy egy csókkal lenyugtatja.  Ám Tracey önkívületében kiharapott egy darabot a szerencsétlen Mark nyelvéből. Mintha ez nem lett volna elég szörnyű, a konyha kövére köpte, amivel tönkretette még annak a lehetőségét is, hogy visszavarrják a darabot.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Nászéjszaka. Az első és egyben utolsó szerelmes pillanat

Na jó három! De hol a többi?! - gondolta magában Katherine Knight, aki valószínűleg kicsit komolyabban vette a házassági fogadalmat, mint kellett volna. Az újdonsült asszonyka ugyanis rögtön a nászéjszakán megpróbálta megfojtani első férjét, mert az

három (3!) szexmenet után egyszerűen elaludt.

Nem sokon múlt, hogy bekövetkezzen a holtomiglan-holtodiglan, de szerencsére a férj ezt a kalandot megúszta. A házasság viszont nem, ugyanis elváltak.

Láthatatlan sebek, és lelki gyalázat

Új divat ütötte fel fejét Zimbabwéban. A feltörekvő diplomás lányok úgy gondolják, minden téren maguk alá kell kényszeríteni a férfiakat. Nem elég nekik, hogy az irodákban, komoly cégek felső vezetőiként bizonyítanak nap, mint nap.  A szexet is felvették eszköztárukba. Csoportosan vadásznak, cselekkel édesgetik magukhoz a gyanútlan férfinépet. Majd kábítószerrel, fegyverrel, de volt már olyan eset, hogy egy kígyóval fenyegetve kényszerítik a megdöbbent férfiakat szexre. Komoly fizikai sérüléseket nem okoznak ugyan rajtuk, de a lelki sebek örökre megmaradnak.

(Pinterest)
(Pinterest)

Soha ne utasíts vissza kattant nőt!

Péniszre támadó nőkről szóló sztoriknak se szeri, se száma.

Volt, aki meggyújtotta, volt, aki leharapta, sőt olyan is, aki simán letépte a hűtlen vagy szakítást forszírozó férfi e becses testrészét.

Az orosz Kira V. viszont, egyenesen berobbantotta magát a kegyetlen nők élvonalába. Előre megfontoltan, hidegvérrel, végrehajtott kasztrálási kísérlete minden férfi elleni támadás csúcsa. Miután szembesült vele, hogy élete nagy szerelme nem akarja feleségül venni, sőt valójában épp lezárni készül kapcsolatukat, búcsúvacsorára hívta. Kedvesen megetette, leitatta, majd amikor elaludt, petárdákat rögzített a szerencsétlen nemi szervéhez, és begyújtotta őket. A hatás kirobbanó volt, de a lecke sajnos halálos!

Eközben a címlapon
(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Azok a piszkos anyagiak

Elképesztő! Miután kihunyt a szerelem lángja, és eljön a szakítás pillanata, ideje kiszámolni a „lelépési díjat”. Állítólag van ilyen! Nos a kissé anyagias lányka, nem volt elégedett a "hálátlan" férfi által felajánlott összeggel. Szörnyű haragjában bestiális bosszút forralt. Benzinnel locsolta le, és egy laza mozdulattal felgyújtotta kihűlt ex pasiját. Az eredmény 50%. Már ami az égési felületet érinti, mert a kapcsolatnak már rég annyi volt.

Kutyaharapást szőrével?

Borzalom, de megtörtént! Egy kaliforniai férfit, gyakorlatilag felfalt a felesége.A szexéhes asszony veszélyes ellenfél! A férj már többször utasította vissza a közeledését, és most is kifogásokat keresett miért nem akar ágyba bújni vele. Az asszony besokallt és nekiesett hites urának. Addig harapdálta, ahol csak érte, míg az gyakorlatilag belehalt sérüléseibe. Utolsó erejével még sikerült a rendőrséget felhívnia, de már későn érkezett a segítség. A felbőszült, tomboló asszony, még a helyszínre érkező első  rendőrt is megharapta! 

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Csúnyán megorrolt rá

A válás kevés párnak megy könnyen, de azért az ajtócsapkodásnál tovább ritkán jutnak a fele. Nem úgy a vitnyédi házasok, már csak hogy hazai példánk is legyen. Ők heteken keresztül egyeztették álláspontjaikat, de hiába.

Ahogy telt az idő, a felbosszantott feleség egyre inkább vérszemet kapott, ugyanis a férje soha nem ütött vissza. A sok kisebb pofon, karmolás, ütés után,  bevitt egy balegyenest és rommá törte az orrát...