TÜZELŐÁLLÁS

Egyre rosszabb, össze­csap­tak a hul­lá­mok Ro­naldo fe­lett

Élete talán leg­ne­he­zebb idő­sza­kán megy ke­resz­tül Cris­ti­ano Ro­naldo. A Ju­ven­tus öt­szö­rös arany­lab­dás fut­bal­lis­tá­ját sú­lyos ma­gán­életi prob­lé­mák gyöt­rik, és iga­zá­ból szak­ma­i­lag sem lehet ma­ra­dék­ta­la­nul elé­ge­dett.
  • Szerző: mv

Csak látszólag szól a sikerről, a pénzről és a csillogásról Cristiano Ronaldo élete. A portugál futballistát sorra érik a csapások, újabban rendre a pályán kívüli problémai miatt kerül középpontba.

Sorra érik a csapások Cristiano Ronaldót
Sorra érik a csapások Cristiano Ronaldót
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felfüggesztett börtön

Cristiano Ronaldo elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és januárban aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal. Ennek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába. A focista adócsalás miatt bűnhődik.

Halál és súlyos betegség

A focista menyasszonya, Georgina Rodriguez két hete elvesztette édesapját, aki évek óta súlyos betegséggel küzdött. Jorge Eduardo Rodriguez 70 évesen hunyt el. Múlt héten Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro bejelentette, hogy kiújult a mellrákja, ezért ismét sugárkezelést kap. A 64 éves asszony egyszer már legyőzte a betegséget.

Nemi erőszak

A hatóságok DNS-mintát kértek Cristiano Ronaldótól a nemierőszak-váddal kapcsolatban. Kathryn Mayorga egy 2009-es eset miatt beperelte a focistát, ezért újra nyomozást indítottak. Ronaldo közleményben reagált a vádakra, ártatlannak vallotta magát.

Válságban a kapcsolata

Ronaldo tavaly eljegyezte barátnőjét, Georgina Rodriguezt, aki azonban egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét. A pletykák szerint egy harmadik személy van a dologban. Egy másik szépség, Manuela Ferrera ugyanis kikotyogta, Ronaldo nemrégiben kedves szavakkal udvarolt neki. Georgina kiborult a hír a hallatán, és a focista nélkül bulizott a 25. születésnapi buliján.

Lecserélték a címlapsztárt

Az EA Sports lecserélte a FIFA 19 videojáték hivatalos Twitter-oldalának borítóképét, amelyen már nem Cristiano Ronaldo látható. Sőt, a reklámokból és az EA hivatalos honlapjáról is eltűnt a focista képe. Mindez a labdarúgó szexbotránya miatt történt.

Eközben a címlapon

A legrosszabb a Serie A-ban

Cristiano Ronaldo 13 szabadrúgást küldött kapura az olasz élvonalban, de egyikből sem született gól. Ez a legrosszabb mutató a Serie A-ban. Már az utolsó, Real Madridnál eltöltött idényében sem volt hatékonyabb, a 2017/18-as idényben mindössze egy gólt szerzett szabadrúgásból.