SIKK

Őrül­ten szexi a ta­va­szi mell­tar­tó­di­vat, a há­tu­kat vil­lant­ják a nők

Gyö­nyörű csip­kék jel­lem­zik a ta­va­szi fe­hér­ne­mű­di­va­tot. Csak­hogy ez­út­tal nem csak előre ke­rült ebből a sej­tel­mes anyag­ból. A leg­szebb dí­szí­té­sek ez­út­tal a cso­dás női há­ta­kat dí­szí­tik.

Miben új ez, kérdezhetnéd, hiszen a csipke régóta divat.  Az újdonság abban rejlik, hogy a hátul eddig nem megszokott módon csipkés a melltartó. Így kivillantja, kiemeli a női hát szépségét. Mindenkinek jól áll ez a fazon, csak meg kell találni a megfelelő mintát. A csipke nem csak díszítő elem, hanem domináns szerepet tölt be, hiszen a háton lévő pántokat váltja ki. Ugyanakkor a funkcionalitás mellett esztétikai szerepe is van, csábítóvá teszi és kiemeli a vállakat, a hátat.

Sportosabb fazonban is találunk hátul csipkés megoldást, ami még kényelmes is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Pinterest

Több színben és formában is található a piacon a csipke. Van, amelyik kevesebbet mutat a hátból, esetleg csak a lapockát, de a minta mégis felkelti a férfi szemét, odavonzza gondolatait.

Fotó: Pinterest

Másfajta hátul csipkés melltartó áll jól egy szélesebb, sportosabb hátra és más egy vékonyabb termetre. Szerencsére lehet válogatni a fehérneműüzletek polcain lévő választékból.

Fotó: Pinterest

A férfi nem is tudja előre, mi várja, amikor a nő leveszi a felsőjét...

Fotó: Pinterest

Vannak egyszerűbb csipkék is a háton, visszafogottabbnak tűnő hölgyeknek, ezek is hihetetlenül szexi látványt tudnak nyújtani.

Eközben a címlapon
Fotó: Pinterest