SIKK

Őrül­ten szexi a ta­va­szi divat: rob­ban a sma­ragd­zöld

Idén ta­vas­szal nem annyira a szín­ka­val­kád lesz a jel­lemző, mint ahogy eddig meg­szok­hat­tuk. In­kább az egy­színű, de na­gyon fel­tűnő da­ra­bokra he­lye­ző­dik a hang­súly.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Az erős rózsaszín mellett a smaragdzöld lesz a vezető, mind ruhákban, mind kiegészítőkben.Ez a szín az újjászületés, megfiatalodás és az új növekedésének jelképe. Tökéletesen illik a tavaszhoz!

1. Megjelennek a lágy esésű, egyenes vonalú ruhák. Ezekre a diszkrét nyakkivágás lesz a jellemző, mivel ujj nélküliek és legtöbbször térdig, vagy a fölé érnek majd. Minden alakhoz illenek, mert egy kecses övvel bátran variálhatjuk, hogy mit szeretnénk hangsúlyozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Az örök klasszikus csipke is helyet kap a 2017-es tavaszi trendben. A divattervezők kombinálták a nők által imádott, szexi pörgős szoknyával. Így igazán lenyűgöző látvány lesz, a férfiak nagy örömére, villannak majd a combok!

3. A hűvösebb tavaszi napokon még viselhetjük az igazán feltűnő műszőrme kabátot, aminek zöld színe biztosan magára vonja a figyelmet. Viszont a 2-3 éve folyamatosan trendi neonszínektől idén elbúcsúzhatunk.

4. A maxiruhák azonban 2017-ben is maradnak a dobogón. Diszkréten földig ér a szoknyarész, és ami eddig nem volt jellemző, hogy felül is nagyon zárt és hosszú ujjú darabokkal találkozhatunk.

címkék: