BIZARR

Õrült bodybuilder! Lóhormonnal lőtte magát a testépítő!

Kis híján amputálni kellet az egykori testőr karjait, mert túlzásba vitte az izomnövelést. Az még nem lett volna baj, ha túl sokat súlyzózott, de ő fel szerette volna gyorsítani a folyamatot és a konditerem öreg rókáira hallgatva, olaj, fájdalomcsillapító és alkohol keverékét kezdte intravénásan magába fecskendezni. A koktélt néha feldobta egy kis lóhormonnal is.
  • Szerző: Ripost

A 25 éves Romario dos Santos Alves eltorzult izmai láttán a gyerekek sírva szaladnak el, a felnőttek pedig szörnyülködnek. A testépítő akkor döbbent rá, mekkorát hibázott, amikor a folyamatos injekciózással bejuttatott lóhormon, és egyéb mérgező anyagok elkezdték pusztítani a sejtjeit. A Daily Mail szerint folyamatos fájdalmak gyötörték, a veséi kezdtek leállni és mentális állapota is romlani kezdett. Az orvosok végül amputálni akarták karjait.

"Egyszer egy katolikus templomban dolgoztam és egy nő jött oda hozzám. Azt mondta, hogy a 12 éves lánya nem mer bejönni, mert fél tőlem.”

Öngyilkos akart lenni

Depressziós lett, elvesztette munkáját, és felesége is választás elé állította. Elkeseredésében el akarta dobni az életét, de párja éppen hat hónapos terhes volt. A férfi összeszedte minden lelki erejét és elhatározta, hogy rendbe teszi az életét. Sikeresen leállt a szerrel, a karjait pedig sikerült néhány műtéttel megmenteni. Azóta arra tette fel az életét, hogy mindenkinek elrettentő példával szolgáljon, és mások ne essenek abba a csapdába, amibe ő is besétált.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?