HŰHA

Ennél fu­rább ma már nem lesz: sze­rel­mes sza­ma­rat és emut adop­tált a sztár

A The Wal­king Dead sztár­já­nak csa­ládja két kü­lö­nös tag­gal is bő­vült.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi párossal bővült a The Walking Dead sztárjának, Jeffrey Dean Morgannak a családja. A színész örökbe fogadott egy szamarat és egy emut - amik "szerelmesek" egymásba és nem lehetett őket szétválasztani.

Fotó: AFP

A színésznek megesett a szíve az állatokon, amiket többedmagukkal egyetemben magukra hagyott egy kershawi farm bérlője. Hamar egyértelművé vált, hogy Jack, a szamár és Diane, az emu nem tudja elhagyni egymást. Amikor ugyanis szétválasztották őket, a szamár irgalmatlan bőgésbe kezdett, az emu pedig őrjöngve rohangált.

A páros történetét egy állatmentő szolgálat vezetője megosztotta a Facebookon is, és több ezren jelentkeztek a világ minden pontjáról, hogy szeretnék őket örökbe fogadni. A jelentkezők egyike volt Morgan is.

Az állatmentőnek fogalma sem volt, ki a színész, ezért kérte, mutatkozzon be pár mondatban. Majd amikor meglátta a képét, rájött, hogy a The Walking Dead című sorozatban mintha már látta volna...

Ez volt az állatok szerencséje, ugyanis a menhely vezetője tudta, a színész és felesége nem az állatok által akarnak a rivaldafénybe kerülni, és azoknak jó soruk lesz náluk.