HŰHA

Hi­he­tet­len dol­got állít ma­gá­ról Ördög Nóra, mit szól ehhez a csa­ládja?

A 37 éves sztár­anyu­ká­ról sokan azt gon­dol­ják, hogy tel­je­sen elé­ge­dett az éle­té­vel, hi­szen csa­ládja és kar­ri­erje is tö­ké­le­tes.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

A felszínen csak azt látják Ördög Nóra rajongói, hogy családjával bejárja a világot. A gyerekei gyönyörűek, a férje imádja. A műsorvezető azonban, saját bevallása szerint, sokszor mégis sikertelennek érzi magát - számolt be a Bors. A Sikeres nők című pódiumbeszélgetésen az Erkel Színházban bukott ki a műsorvezetőből az őszinte vallomás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 műsorvezetőnője lehetne az élő példa arra, amikor egy nő mindkét fronton megküzd a sikerért. Hosszú évek és kemény munka volt, mire az ország legmeghatározóbb műsorvezetőjévé vált. A szakmai csúcson pedig minden nő rémálmát élte meg: hiába próbálkoztak férjével, Nánási Pál fotóssal, nem sikerült teherbe esnie. A hit azonban sokat segített, és végül megszületett nagylánya Mici, majd nem sokkal később kisfia, Vencel. Azt hihetnénk, hogy a tévés az egyik legboldogabb nő a világon, de kiderült, nem így van.

"Lehet, a munkámban sikeres vagyok, de anyaként totál sikertelennek érzem magam abban a pillanatban, amikor a hangsúly elmegy valamelyik irányba. Az életemben ez a folyamatos küzdelem, hogy ezt az egyensúlyt megtaláljam. Így aztán nagyon sok mélypont van valamelyik oldalon. Számomra a siker lemondás, és totál kudarcnak élem meg, hogy me­gint szalad a lakás. Azt tűztem ki magam elé, hogy próbálok ezen a fronton is összeszedettebb lenni" – mondta a beszélgetésen Nóra, aki irigylésre méltó karrierjével sincs maximálisan megelégedve.

Én egyetlen műsort sem tudok mondani az elmúlt tizenegynéhány évből, ami után úgy jöttem ki, hogy hmmm, ez nagyon jó volt” - tette hozzá.