HARCÉL

Orbán Vik­tor prog­ram­ját már több mint 1 mil­li­óan tá­mo­gat­ják

A leg­fris­sebb ada­tok sze­rint már 1 mil­lió 150 ezren tá­mo­gat­ják alá­írá­suk­kal Orbán Vik­tor hét­pon­tos prog­ram­ját a be­ván­dor­lás meg­ál­lí­tá­sára - mondta Hid­véghi Ba­lázs, a Fi­desz kom­mu­ni­ká­ciós igaz­ga­tója.
  • Szerző: MTI

Hidvéghi Balázs köszönetet mondott a támogató aláírásokért, és jelezte,

az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is.

Aktivistáik az ország összes választókerületében a Fidesz standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett.

Az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani. Az eddigi visszajelzések alapján különösen fontosnak tartják az emberek, hogy

a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak.

Szintén teljes egyetértés mutatkozik abban, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására, ha nem akarja ezt, valamint, hogy az uniós intézmények élére bevándorlást ellenző vezetők kerüljenek. Ez a május 26-ai európai parlamenti választás tétje. A Fidesz arra kér mindenkit, akinek fontos Magyarország biztonságos jövője, hogy támogassa a miniszterelnök programját a bevándorlás megállítására.