INSIDER

Orbán Viktor sűrű napja, minden, ami erről tudható - videó

Húzós napja van a mi­nisz­ter­el­nök­nek, reg­gel fél nyolc­kor már adás­ban volt a Kos­sut­hon, ahon­nan a Par­la­mentbe ment a jövő évi költ­ség­ve­tés zá­ró­sza­va­zá­sára. Előtte gyors reg­geli, utána nyi­lat­ko­za­tok az új­ság­írók­nak. Pil­la­nat­nyi szussza­nás ebéd köz­ben, majd a Kar­me­li­tá­ban tár­gya­lás Bren­zovics Lász­ló­val, a KMKSZ el­nö­ké­vel. És még nincs vége... Mert még jött a va­csora Berci bá­csi­val.
  • Szerző: RIPOST

A miniszterelnök a Kossuth rádióban kezdte mai hivatalos programját. Az interjúban az EP-választások utáni helyzetről, az EU új vezető tisztségviselőinek megválasztásáról is szó volt, de nem csupán arról...

Videón, ami a rádióadásból kimaradt, a baracklekvárfőzés körüli teendők részletezése.

Eközben a címlapon

Az interjú után a miniszterelnök a Parlamentbe ment, ahol az Országgyűlés nyári szünet előtti utolsó napján maratoni programot bonyolítottak a képviselők, de előtte még a reggeli, az "anyagbeszerzéssel".

Majd a debreceni elfogyasztása Gulyás Gergely társaságában.

Ez már szigorúan hivatalos program, a költségvetés zárószavazása.

A zárószavazás után a Parlament folyosóján újságírók kérdezték a miniszterelnököt. Orbán Viktor hölgyek és kérdések kereszttűzében.

A parlamenti programok rövid szusszanás, ebéd a Karmelitában, majd egy újabb program.

Megbeszélés Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel és Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Elnökével.

Nekünk Kárpátalja az első

A kárpátaljai politikus után Orbán Viktor a kínai külügyminisztert is fogadta. A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

És még nincs vége a napnak, a miniszterelnök a nyári parlamenti szünet kezdetével megköszönte a kormánypárti frakciónak az eddig munkát.

Nincs tovább: a frakció tagjaival való találkozót követően Orbán Viktor egy újabb képet osztott meg a közösségi oldalán A kormányfő „19:25 Vacsora Berci bácsival” - címen tette közzé a bejegyzését.