SZTÁR

Imád­ták a nők: Tu­cat­nyi ba­rát­nője bú­csúz­tatta Orbán Jó­zsit

Va­ló­sá­gos hölgy­ko­szorú gyűlt össze Orbán Józsi bú­csúz­ta­tó­ján. A ze­nész sze­rette a nőket,.

A 100 Folk Cel­sius le­gen­dás tag­ját több szá­zan kí­sér­ték utolsó út­jára, csü­tör­töki bú­csúz­ta­tó­ján min­den ba­rátja és tisz­te­lője meg­je­lent. A budapesti Nagyboldogasszony főplébánián búcsúztatták el Orbán Józsit, aki hetvenéves korában, hosszú betegeskedés után július 30-án hunyt el.

Orbán Józsit mindenki szerette
Orbán Józsit mindenki szerette
Fotó: Szabolcs László

A zenészt rengetegen szerették és tisztelték, búcsúztatóján a sztárvilág apraja-nagyja mellett egykori szerelmei is megjelentek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk munkatársa is tiszteletét tette a búcsúztatón, és nehéz volt nem észrevennie azokat a hölgyeket, akik a templom első néhány padsorában foglaltak helyet.

Nem sírtak, inkább meghitten beszélgettek, Józsiról sztoriztak, néha még kacagtak is. Láthatóan mindannyian jól ismerték egymást, és senki előtt nem volt titok, Józsi mindannyiukat szerette.

Fotó: Szabolcs László

Benkő László fia, Balázs, Józsi barátja minden tudott a zenész életéről, ahogy a kapcsolatairól is, így számára nem volt meglepő, a hölgyek sokasága.

"Józsi nagyon szerette a nőket és azok is imádták őt. Bármerre nézek, mindenhol van egy volt barátnője a templomban. Mindig azzal hülyéskedett, hogy ha egyszer meghal, jó néhány özvegye lesz ott a temetésén. Na, ha ezt most látta, biztos mosolygott"

Eközben a címlapon

– kezdte Benkő Balázs, aki a -nak elárulta barátja titkát.

Ha kíváncsi vagy Orbán Józsi titkára, vagy a gyászoló hölgykoszorút szeretnéd látni, vedd meg a pénteki számát.